ideer til Fars dags gave

Anbefal godnathistorier ❤

 photo 87457dea-947b-4a81-97f8-c0c6dd063bb6_zpsb0ydznhi.jpgVi læser godnathistorier herhjemme. Hver aften slutter vi af i sofaen. Enten Nicolai eller jeg i midten med et barn på hver side. Alvin med sin nussedyne og sut i munden som gearer ham fuldstændigt ned, og Aya med lidt krudt i røven, men hurtigt sidder hun også stille og læser/fortæller med. Peger og spørger, og selvom mange af historierne er læst mange gange, er de aldrig helt ens. For pludselig spørger Aya om noget, og så tager historien en anden drejning. Tror vist nok det hedder dialogisk læsning?! Det er i hvert fald topmoderne i børnehaven (eller det var det da for et par år tilbage…). Nå, men det fungerer så fint, men vi trænger til fornyelse af godnatlæsningen herhjemme, og vi låner ofte bøger med hjem fra børnehaven eller biblioteket, men der er da sikkert en masse af jer derude, som kan tippe om gode godnatlæsningsbøger? Gerne sådanne nogen der handler lidt om at være en god ven 🙂 eller om dét at kunne sove i sin egen seng HELE natten, haha.

Eller generelt bare anbefal jeres yndlingsgodnathistorier!

– Sebrina

4 kommentarer

 • Godnathistorier er også et kæmpehit her (og det at læse bøger er noget af det eneste, der kan få min krudtugle til at sidde stille. :P)
  Vi har efterhånden været igennem det meste af biblioteket, tror jeg.
  Lige for tiden er Johannes yndlingshistorie “Oscar og Olivia og sørøverskatten”. Jeg er også helt vild med den! Den er skrevet i et så fint sprog, indeholder skæg børnehumor og så er den virkelig fantastisk illustreret. Så den får en kæmpeanbefaling herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   1000 tak, den er skrevet ned på telefonen, så jeg kan lede efter den når vi kommer på biblo 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Nu har jeg ikke selv børn, så jeg kan ikke helt gennemskue om de er gamle nok til det, men ellers kan I jo gemme tippet lidt endnu.
  Da jeg var lille læste min mor “lange” bøger højt for mig. Altså sådan nogle med kapitler, og så tog vi et kapitel hver aften.
  Jeg kan stadig huske meget af handlingerne i bøger som Folk og Røvere i Kardemommeby og Dyrene i Hakkebakkeskoven.
  Der ud over havde jeg også Den Store Emil Bog og Den Store Pippi Bog, som indeholder alle(?) historierne og Emil og Pippi.
  Håber de kan hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Vi er også begyndt at kunne læse kapitler, og det er så hyggeligt (og mere spændende for de voksne)! Det er bare ikke altid noget Alvin synes er så spændende. Men tak for tippet – det kan i hvert fald bruges 🙂 Kan også selv huske de bøger, og de er nemlig gode, så dem skal vi have fat i! Tror faktisk det ville være spændende for Aya, for hun er ret optaget af Emil og Pippi, når de er i fjernsynet..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ideer til Fars dags gave