på det seneste...

“jeg er sygepleje…. nej blogger!”

I tirsdags var jeg så heldig at være inviteret med til AllergyAward i samarbejde med Allergy Certified (det internationale allergimærke), sammen med en masse seje mennesker. På deltagerlisten stod der “Sebrina Petersen, www.denormale.dk”, og jeg bandede langt væk, at jeg endnu engang havde glemt vores ellers ret seje visitkort. For jeg kom jo i tale med mange forskellige mennesker/kontakter, som var nysgerrige på mig og bloggen – og jeg dur bare ikke til det. Når jeg skal præsentere mig selv tager jeg mig selv i at sige “jeg er sygeplejerske…. nej… eller jo.. jeg er blogger. Bare sådan en lille familieblog, for jeg arbejder som sygeplejerske, og bloggen er kun i fritiden…..”. Men det er præcis sådan jeg ser mig selv. Altså Sebrina først og fremmest. Men mit hverv er sygeplejerske og det er dér min passion ligger. Bloggen er og bliver en fritidsbeskæftigelse, og for en kort stund var jeg da nysgerrig på at gå mere i den retning, men når jeg mærker helt efter, så er det bare ikke en “verden” som jeg har lyst til at beskæftige mig med mere, end hvad jeg i forvejen gør. Det er mit arbejde som sygeplejerske som giver mening for mig og vores familie, og jeg har bestemt planer om at skulle uddanne mig mere og blive klogere inden for det felt jeg beskæftiger mig med nu. Jeg har bemærket at mange af de bloggere som jeg (en sjælden gang) er til events med er deltidsbloggere (nogle fuldtid!), arbejder med noget PR-halløj eller sociale medier af en eller anden art. Og det er der bestemt ikke noget galt med, men jeg kan ofte føle mig ret malplaceret på en eller anden måde. At det er en verden jeg ikke helt hører til og forstår – og heller ikke har lyst til at være en større del af. Når det så er sagt, har jeg mødt nogle søde søde bloggere (primært mødre), som jeg klinger godt med og kan falde i snak med. Og jeg går jo op i mig selv, hvad jeg og mine børn har på, hvordan vores hjem er indrettet osv., og det får jo også ret meget plads her på bloggen. Men det er fordi det er MIN interesse/hobby og noget jeg bruger tid på og også nyder at bruge tid på. Og selvom bloggen bidrager med lidt håndøre, så er det bestemt ikke en drøm at skulle leve af det, eller at det skal føre mig til et andet arbejde. Eller det kan da godt være at jeg en dag får en lille “netbrevkasse” som sundhedsplejerske eller lign., og jeg skal jo aldrig sige aldrig, men det er altså ikke drøm at leve af at blogge, skrive en bog, være med i et tv-program (hvilket vi får ret mange tilbud om!?). Meningen er jo at vores blog netop som den gør, skal afspejle vores helt ‘normale’ måske i nogen øjnes kedelige familie, som laver madplaner, har fuldtidsjobs, handler ind i Rema1000, køber børnenes undertøj i Føtex, rejser og sparer op til charterferier, har hund vi elsker meget højt, køber havemøbler i jysk, spiser Stryhns leverpostej (fordi den bare smager bedst), bor i provinsen, har et ønske om en større rummelig bil, og har to børn som styrer dagsordnen herhjemme, og som vi elsker uendeligt højt, men også kan drive os til vanvid mange dage. En god blanding af alt muligt.

Nå, ved ikke helt hvad jeg ville sige med dette faktisk, men det var rart at en sød dame fra Decubal (nok en marketingansvarlig) påpegede, at det var rart at snakke med en blogger, som havde en anden faglig baggrund end de bloggere hun ofte havde kontakt med ;-). Jeg valgte selv at tage det som et kompliment kan I forstå…. haha.

Nå, tilbage til AllergyAward. Jeg takkede meget pænt ja tak, da jeg fik invitationen, fordi det er noget jeg har stor interesse for og synes det er et fantastisk og mangelfuldt initiativ de to seje damer Ewa Daniél og Lene Stiil har stablet på benene. De produkter der vandt, er også produkter vi bruger herhjemme, så jeg sad dér og jublede lidt inden i mig selv. Og til nogens interesse så løb Nopa Nordic og Derma med priserne. Vil anbefale at læse mere om AllergyCertified her eller, som jeg, følge dem på facebook lige her.

og nu driller det billedprogram jeg bruger, hvilket irriterer mig, da jeg havde fået tilsendt nogle fine billeder af en fotograf fra selve dagen… måske det i bund og grund er derfor jeg ikke gider at leve af det her bloggeri. Det tager aaaaaalt for lang tid! eller nåååååh nej… det er også min hverdag som sygeplejerske. IT-systemer som bare ikke fungerer. Hate it.

– Sebrina

2 kommentarer

 • Sorry for the English comment! I used to live in KBH (and hope to return!) so I like to keep up with Danish.. yes, my reading is much better than my writing 😉
  I think it is really admirable that you are a nurse and mother….. and find the time to blog 🙂 I can understand that you do it because you love it… without the responsibility of doing it full time.
  I am a university prof/scientist and I blog because it takes a different writing style than what I use for work. I also have friends/family in DK and in Sweden that I like to keep up with. I do it for fun… not for work. It is not a better way to do it- just a different one.
  You do a great job- blog on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank God! Soonmee with brains speaks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

på det seneste...