Når den dårlige samvittighed banker på....

Regnjakker til mænd

 photo rains_zpsyhsmjruz.jpg

1. Rains lang sort regnjakke/ 2. Rains lang army regnjakke/3. Rains militærgrøn regnanorak/4. Rains blå regnjakke/
5. Rains gul regnanorak/ 6. Rains lang hvid regnjakke/ 7. Rains army regnanorak / 8. Rains parka regnjakke/  (affiliate links)

Jeg har fundet ud af at jeg må have en regnjakke. Eftersom vi nu har fået Nellie som skal ud dagligt uanset vind og vejr, og vi også skal på Skanderborg Festival, er det en nødvendig investering. Det behøvede ikke engang Sebrina at overbevise mig om! Gudskelov er der mange seje regnjakker til mænd på markedet i øjeblikket. Rains er jeg blevet anbefalet af mange, og da Sebrina og jeg sidst var i Illums bolighus, kunne jeg godt mærke at der var noget gods i de jakker. I dag er der 15% rabat hos Boozt med koden 15TODAY, ved køb for 799,- eller derover, så den vil jeg benytte mig af til at få købt en god kvalitets regnjakke (selvom det da holder tørt hele sommeren!). Koden gælder iøvrigt kun i dag søndag hos Boozt, og gælder både på nye og udsalgsvarer.

Nu vil jeg glemme lidt om mine tømmermænd fra gårddagens afslutningsfest, og hjælpe Sebrina med at forberede Alvins fødselsdagsfest. Gæsterne kommer heldigvis først kl. 15, og Alvins favoritspise (ud af mange) er grillpølser, og det er på menuen. Så det er udmærket.

– Nicolai

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den dårlige samvittighed banker på....