weekenden uge 19 og mere sygdom!

vi har ikke så meget bObles…

 photo bobles1_zpsp7orxwth.jpg
 photo bobles3_zpsmdb2meh7.jpg
faktisk! Hvorfor ved jeg egentlig ikke rigtigt, for det vi har er børnene glade for, men vi har bare ikke prioriteret bObles, selvom det da har været på børnenes ønskelister osv. Men vi forældre har ikke købt bObles til børnene. Jeg ved ikke helt hvorfor, men når noget bliver vildt hypet, så sker der én eller anden modstand i mig. Ret fjollet, for der er jo en grund til hypen, men jeg kan blive sådan lidt træt af at se på noget, at jeg ikke selv vil have det. Men nu er det jo sådan set også børnelegetøj, så i bund og grund kan jeg jo være ligeglad, men hånden på hjertet, så synes jeg også at bObles er en anelse overpriced. Jeg er dog ret begejstret for deres natureserie, og har mange gange overvejet tippien. Nicolai var også til bObles event med børnene i vinters, og kom hjem og var ret begejstret for deres Design Edition, og mente at nogle af møblerne jo også kunne bruges som træningsbænk osv. og dét er jo smart. At det kan have mange funktioner! Børnene har nu ikke manglet noget at tumle på, men for tiden hitter det bare at stå oven på den der elefant (!?) og hoppe ned på en madras. Vil i øvrigt give thumbs up for denne gymnastikmåtte fra IKEA, som virkelig bliver brugt til meget herhjemme. Der er blevet slået mange kolbøtter på den, og Aya sover også på den nede på gulvet på vores værelse, jeg har ligget og slikket sol ude i haven, og Nicolai har også brugt den som træningsbænk. Den kan nemlig klappes sammen 😉
 photo bobles2_zpsufw1akei.jpg
Nå, men ville bare lige skrive lidt om det der bObles (eller vise billeder frem af glade aktive børn) – også selvom vi ikke har været til event i jylland, har fået møbler eller penge for det 😉

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden uge 19 og mere sygdom!