Alvin to år i dag!

Vi skal på Skanderborg Festival – hvor skal vi bo?

 photo 9418a36f-6e6b-49fd-a58c-65528af5952b_zps3x5xljww.jpg
Juhuuuu! Vi nåede jo ikke at få købt billetterne til Skanderborg Festival inden de var udsolgt. Vi skulle lige være helt sikre på, at jeg rent faktisk kunne få ferie i den uge, da mange af mine kollegaer faktisk også skal afsted, eller også bare gerne vil have ferie i uge 32. Og da det ligesom var på plads… ja så var billetterne så udsolgt til Skanderborg..! Men takket DBA.dk, har vi nu vores armbånd og glæder os helt vanvittigt. Jeg har aldrig været på festival, Nicolai har været på Roskilde én gang, og nu skal vi så sammen afsted uden børn. Det bliver SÅ godt. Vi har endnu ikke besluttet os helt hvad vi gør i forhold til telt/teltplads. Faktisk er der ret mange der sælger ‘hotelt’ billetter, og det kunne vi egentlig ret godt tænke os, da vi nok først tager derover om onsdagen hvor festivallen begynder. Dels fordi jeg faktisk lige skal arbejde mandag og tirsdag, men også fordi vi trods heller ikke kan undvære børnene SÅ længe. Det bliver alligevel 4-5 dage vi skal undvære dem – og de skal undvære os. Av.

Vi vil helst gerne slippe for at bo på en plads med det yngste publikum og fest natten lang. Så hvor er det klogest at slå pløkkerne i jorden? Jeg er gået i total planlægningsmode, og kigger på campinglir og ikke mindst festivaltøj 😀 Tips modtages med kyshånd!

– Sebrina

13 kommentarer

 • Julie

  Super fedt med armbånd, HOLD JER LANGT VÆK fra kærligheden hvis i gerne vil sove om natten 🙂 og generelt bo ordenligt, ,og nogenlunde renligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skanderborghus er skønt! Der er forholdsvist roligt, men der er selvfølgelig også fester i nogle lejre 🙂 Det kan man nok ikke undgå, når man er på festival!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Nej nemlig, og det vil vi selvfølgelig også have med, men vi har hørt at der var forskel på de forskellige steder, og vi holder os væk fra kærligheden (eller… vi overnatter ikke der, hehe)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uh, det er da længe af være væk fra så små børn!? Det kunne jeg sørme ikke.

  Jeg kan anbefale at bo på Holst, der er nogenlunde nattero, og selvom det ligger et stykke fra pladsen kører der konstant busser. Jeg er før kommet om onsdagen, men har alligevel fået plads til mit telt på Holst. God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det bliver spændende hvordan det kommer til at gå. Men børnene skal nok have fint, det bliver nok mere os der kommer til at savne dem. Men da vi var afsted tre dage sidste år var det lige tilpas, og virkelig tiltrængt. Jeg tror vi og de er helt klar til det og et meget stort friskt pust til vores lidt hektiske familieliv. Holst der skal flere af mine kollegaer bo, og de anbefaler også stedet. Så hvis ikke det bliver hotelt, bliver det nok Holst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lioba

  I skal IKKE bo på kærligheden! Men mindre i vil spille ølbowling med gymnasium klasserne, sidde i rundkreds med unge fyrer og se på piger i bar øv og gummistøvler
  Og i får ALDRIG en teltplads onsdag på kærligheden. Men mindre i køber en plads på de lukkede områder.
  Jeg har selv været på Skanderborg! Det er så fedt! Man kan ikke lige hjælpe med hvor i skal bo, vi bode på kærligheden 🙂
  Men jeg ved at der er en helt masse op telte op på kærligheden, det er nok de der hotelte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Haha så kloge er vi også blevet. Så kærligheden bliver det ikke. Skal du så afsted igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har været på Skanderborg flere gange og I kan godt glæde jer! Det er seriøst den smukkeste festival.. jeg kan dog ikke i år da jeg er højgravid på det tidspunkt! Jeg vil helt sikkert anbefale jer at ligge på boldbanerne (som er det gamle og originale Skanderborg) og hvor I ikke skal med bus til pladsen.. MEN I får ikke plads der hvis I først kommer onsdag, så jeg anbefalerat i køber hotelt der! God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   1000 tak, vi har nemlig godt hørt godt om boldbanerne, og vi regner også med at købe et hotelt, så vi ikke skal stresse over at få en teltplads når vi først kommer derover. Og tillykke med din voksende mave 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej 😉 jeg har aldrig været på Skanderborg festival, men hvis I leder et Hotelt , så har min far et til salg. Et hotelt til 4 på Sølund Midt. Det koster 1.750 kr + gebyr 20 kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Nanna
   Det kunne vi muligvis godt være interesseret i! Er det ok at jeg sender dig en mail? Mvh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvin to år i dag!