lidt flot hår

15% rabatkode på lækkert design til hjemmet!

 photo PicMonkey Collage_zpsft1k1erh.jpg
knagerække 449,-/ Design By Jelle ‘Danmark’ 325,-House Doctor spejl 439,-/
Nordics lampe”skærm” 199,-House Doctor skærebræt 2 stk 319,-/ House Doctor messing urtepotte 279,-/
House Doctor oplukker 69,-/  Menu opslagstavle 999,-House Doctor grøn marmor bordskånere 2 stk 319,-/  

Det er ved at være længe siden med boliginspirationsindlæg selvom både Nicolai og jeg nærmest dagligt sender links til hinanden eller tagger hinanden på billeder på IG, hvor vi ser nogle lækre ting til hjemmet eller haven. Vi elsker at blive inspireret og går op i vores hjem, selvom vores hjem bestemt bærer præg af, at her bor børn. Vi er helt sikkert blevet mere ‘rene’ i vores smag. Vi trives begge virkelig godt blandt mere stilrige møbler, idet legetøj og børnenes værelser i sig selv giver en masse farver (og rod) i hjemmet, og for os begge bliver det hele bare for meget, hvis der er mange møbler med for mange detaljer, for mange farver, selvom vi alligevel har en del farver herhjemme og en del genbrugsfund. Teaktræsmøbler er også et overstået kapitel her, og selvom nogen måske vil mene at vores hjem er upersonligt, så elsker vi at være her, og det er nu vigtigst. Og at det ikke samler rod og støv aaaalt for hurtigt 😉 Samtidig har vi “kun” boet her i to år, og vi er ikke færdige med at indrette os. Vi har stadigvæk vægge hvor der mangler “noget”, men alt i alt er vi ved at være godt tilfredse og føler det er vores hjem. Moodings er én blandt mange yndlingsshops, da de blandt andet har meget House Doctor, som rammer vores ‘smag’ spot on. Bloggers Delight har oplyst, at vi med rabatkoden BDMOODINGS kan få 15% i rabat på ALLE varer til og med 12. juni, og vi må gerne dele koden med jer. Så shop endelig løs! I kan se vores favoritter ovenover 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt flot hår