bødekassefest - polterabend tema

god onsdag!

 photo IMG_0599-ANIMATION-ANIMATION_zpsmluummic.gifdet er stadigvæk muligt at få fat i den lækre (billige!) sweat hos AliExpress lige her! Gåbilen fik han i dåbsgave, og den er så fin, og kan efterhånden købes mange steder og fås i den fineste grå lige her (affilate). Han får dog kun lov til at suse rundt på den indendørs, da han har andre “gåbiler” til udendørsbrug, og vi har en idé om, at lige denne gåbil skal gå i “arv”.

– Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bødekassefest - polterabend tema