Den dér kappe/poncho!

“Mor jeg har lært at lave en heks!”

 photo skt hans_zpsnsiefrdx.jpgDet fortalte en meget stolt Aya i går. Og i dag skulle der være bål i børnehaven, og jeg tror måske de skulle brænde den heks af. Så jeg er spændt på at høre, hvad en heks er, når jeg henter børnene lige om lidt. For hun blev optaget af noget andet i går, da jeg spurgte ind til hvad en heks er. Men jeg ved at der nok skal komme en god (sjov) forklaring 😀 Fejrer I  Skt. Hans?/midsommer? Jeg har haft nogle gode aftenener i Frb. Have dengang vi boede i Valby, og kan huske, at jeg havde bare ben – uden at fryse. Det bliver der ikke noget i år da!

Vi skal med flere her fra vejen ned på stranden og spise aftensmaden, og desværre tænder de først bålet her i Solrød Strand efter børnenes sengetid (21.30tiden), og dét er bare for sent herhjemme. Til gengæld kan vi lugte bålet når vi går i seng, og jeg glæder mig til den lugt, da det minder mig så meget om sommer, og jeg har godt nok svært ved at fornemme sommeren lige pt. Mangler den der sommerfeeling. Men det hjælper at se studenter mange steder, og at hyldeblomsterne snart kan plukkes og blive til en god hyldeblomstsaft. Og danske jordbær mange steder. Og at det snart er Ayas fødselsdag. For fem år siden var der i hvert fald hedebølge i Danmark omkring dette tidspunkt… Og VM! Og jeg var lige gået på barsel efter et 10-tal for mit første RUC projekt. Den rene frihed. Dejlige minder…. Og sikke tiden flyver afsted! Fem år fylder Aya lige om lidt. Om et år skal hun starte i skole. Dét er crazy…!

Må I få en dejlig aften derude. Jeg synes det var tiltrængt med lidt hud, god stil og flotte damer. Så det er en gave til jer fra os ♡

– Sebrina 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dér kappe/poncho!