den nemmeste aftensmad - på film! og lidt om at ønske et frieri

Turban for 16 kroner!

 photo turba_zpsyx2cml61.jpgså stod jeg dér kl. alt for sent i aftes og puttede læbestift på læberne og legede med selfiestick…. for jeres skyld! Eller fordi jeg fik tømt postkassen og havde modtaget disse skønlinger, og derfor igen havde optur over endnu et AliExpress kup, og forestillede mig, hvor hip jeg bliver på Skanderborg Festival!

Stk.pris for turban: 16 kroner INKL. fragt. Klik en masse hjem her!

– Sebrina

1 kommentar

  • Jeg ville aldrig kunne “pull it off” med en turban, men må lige kommentere på hvor utrolig sød du ser ud med en!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den nemmeste aftensmad - på film! og lidt om at ønske et frieri