15% rabatkode på lækkert design til hjemmet!

Vind tæppe fra Rug Solid

 photo rugsolid_zpswhy1gwvz.jpg
I er mange der kan lide vores nye bæredygtige Rug Solid tæppe i vores stue. Det kan vi godt forstå, og vi er virkelig også glade for det, og er glade for at vi valgte det lækre lyse grå lædertæppe. Det passer godt ind i vores hjem, og er meget slidstærkt og er endnu ikke blevet vasket. Og det siger ikke så lidt, da Nellie også ligger på tæppet..!

Vi har længe kunne tilbyde et bæredygtigt stilfuldt tæppe til én af jer læsere, og endelig var der tid til at få kræset lidt om bloggen og jer fantastiske læsere, så here we go:

Så…! til de af jer der kunne være interesseret i ét af de lækre tæpper fra Rug Solid i str. 75 x 200 meter, så klik ind her og vælg det tæppe du godt kunne tænke dig, hvis du nu skulle blive den heldige vinder og indsæt linket i en kommentar herunder. MEN det er ikke nok. Skriv gerne i din kommentar, hvad DU gør for at passe godt på miljøet og naturen 🙂 

Vinderen trækker vi onsdag d. 17. juni 2015

– Sebrina

 

93 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% rabatkode på lækkert design til hjemmet!