glimt fra polterabend - Mystery Escape

min dygtige storebror har bygget et hobbitlegehus

 photo 9e7389e5-18b1-425f-908f-aa3d491a983d_zpstfoimcjp.jpg
 photo hobbit - 4_zpsy7gh7f1u.jpg photo hobbit - 5_zps48yyfimf.jpg  photo hobbit - 9_zpsfgggxdzi.jpgog det skal I altså lige se. Det er ikke helt færdigt endnu, men endnu engang er jeg så imponeret over hans evner! Han kan alt – siger hans lillesøster. Og sådan er det. Jeg har og vil altid være den meget stolte lillesøster 😀 Men altså.. han har også bygget et HELT hus… og passet på og beskyttet mig siden jeg kom til verden i 1986, og kender mig nok næsten bedre end jeg selv gør 😉 Så han er også blandt mine yndlingsmænd kan I nok forstå… Men forestil jer lige når græsset vokser ud og blomsterne gror… Børnene synes allerede det er et hit, og de vil nok søge ind det hobbitlegehus hver gang vi besøger kusine Marie, onkel og tante, og forestiller mig at de vil få en masse minder fra dét legehus♥

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

glimt fra polterabend - Mystery Escape