min dygtige storebror har bygget et hobbitlegehus

Vild torsdag!

Dagen i går var lige pyntet med et kirsebær på toppen i går. Først vågnede jeg og tjekkede med det samme min telefon. Det gjorde jeg af dén grund, at min bedste veninde gerne skulle have svar på, om hun var optaget på sit drømmestudie. Noget hun virkelig har knoklet for, og bare fortjente big time. Og fandens også der var ikke en besked, så jeg frygtede seriøst at det var blevet et “desværre du er ikke optaget”! MEN så havde hun snappet (det hedder det ikke også?). HUN VAR OPTAGET! I forstår nok ikke hvor fedt det føltes, men det var den vildeste nyhed. Sådan hvor jeg græd lidt i glæde og dansede i sengen, imens jeg råbte til Nicolai som var igang med at skifte Alvins natteble “NICOLAI! “Hun er optaget – hun er fandme optaget!!”. Og så gentog jeg mig selv tre gange tror jeg. Og solen skinnede mig endda i ansigtet samtidig. Nicolai måtte til sidst sige “ja men slap nu af og kom nu og spis din havregrød med os andre :-)”.

Så gik dagen, jeg skulle ordne lidt forskelligt og handle lidt ind til en bryllupsgave, hvor jeg fik købt lidt udsalgskup (igen), og afsted i aftenvagt. Og dér midt i min aftenvagt tjekkede jeg ved en ledig stund min telefon. Og der lå sørme en sms klar fra faster Camilla med nyheden om, at hun har fået drømmejobbet som grafisk designer. Hun blev færdig med sin uddannelse i januar, og har været igennem hele det der arbejdsløshedsroderi, og så fik hun lige en sej stilling blandt helt åndssvagt MANGE ansøgere, hvor hun har været til flere samtaler og alt det der, og nu har fået sit første voksenjob – et job hun virkelig har drømt om længe og også er pissegod til og fortjener. Jamen jeg kunne næsten ikke være i mig selv af glæde for de to. Det var en ret vild torsdag. Så det var egentlig ikke fordi der skete det vilde lige med vores lille familie, men de to mennesker betyder så meget for mig, og for os, og sommetider er andres glæde/lykke mere end rigeligt til at krydre min dag 🙂

I morgen bliver også sådan en dag, når min barndomsveninde skal giftes, og om lidt suser jeg ned for at hjælpe til med at pynte op til fest. Åh altså hvor er livet bare mega lyserødt disse dage. Eller i morges var den Elsablå, for der er prinsesse-prinsedag i børnehaven, så vi havde en meget glad pige i morges, som ikke havde problemer med at komme i tøjet (elsakjole) til morgen.

Kan I have en fantastisk weekend 😀 Min er allerede begyndt!

– Sebrina

1 kommentar

  • Nicoline Marie Jensen

    Årh søs. Har slet ikke læst dit indlæg før nu. Bliver helt rørt over dine mange dejlige ord. TAK fordi du altid troede på det og mig – selv når jeg ikke gjorde det.

    KYS

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min dygtige storebror har bygget et hobbitlegehus