Badesøen i Albertslund

Looping louie – et spil alle kan være med til

 photo 00409235-91c6-43a0-affd-f509382c7d5e_zpsh5bldwdy.jpg
 photo b89e826e-2078-444d-ac53-dd652e1d813d_zpsqoaqv4ri.jpg
 photo 84006c37-4222-4f2c-ad08-447c4b290985_zpsbi15iqg7.jpg
 photo 2be11932-9705-4518-9260-e3b9ddb4bd5b_zps7eackve5.jpg
Aya fik flere spil i fødselsdagsgave, og et af de spil der virkelig hitter herhjemme, og som er spillet meget med vejens børn og af os alle herhjemme, er altså gode gamle Looping Louie. Alvin kan nemlig også være med, eller dvs. han sidder bare og banker løs, men han er med, og det er ret hyggeligt og nemt for alle. Klodsmajor og Ludo er også et hit, men Alvin kan ikke helt være med til at spille de spil endnu.

Ved at Looping Louie kan købes i de fleste legetøjsbutikker, og har fundet det billigt online her.

– Sebrina

5 kommentarer

 • Julie

  Det er også et yndet drukspil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at huske, at I begyndte at bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at huske, at I begyndte at bruge sæbenødder til tøjvask.. Jeg har læst meget for og imod sæbenødder til tøjvask, så jeg er virkelig nysgerrig på om i stadig bruger dem eller om I blev trætte af dem/ikke synes de var gode nok?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte
   Vi bruger stadigvæk sæbenødder – men vi skifter imellem sæbenødder og vaskepulver. Så det er nok mere 50/50. Der er delte meninger om sæbenødder, men vi har gode erfaringer, men bruger også bare vaskepulver engang imellem, da det kan være den hurtigste løsning nogle dage. Men prøv dig frem, sæbenødder er billige, og det kan aldrig skade at prøve 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for svar 🙂 Jeg må nok hellere afprøve sæbenødder selv om se hvad jeg synes.. Men når du skriver det er hurtigere at bruge vaskepulver hvad mener du så? Sæbenødder skal da (også bare) direkte i vaskemaskinen sådan som jeg har forstået det?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badesøen i Albertslund