Looping louie - et spil alle kan være med til

Skal Rødbeden mon erstattes af en Opel Karl?

Advertisement

 photo karl - 1_zpsheuztclu.jpgDette indlæg er sponsoreret af Opel. 

Vi har herhjemme måtte sande, at Rødbeden inden længe må skiftes ud. Hun er nemlig en gammel dame, og har kostet os det dobbelte i værkstedsregninger end hendes værdi. Og så er hun ikke så praktisk, da hun kun har tre døre, og jeg har bandet en del gange, når jeg har skulle spænde Alvin fast på bagsædet. Aya har til gengæld optur over at sidde oppe foran ved siden af mig, og hun ELSKER Rødbeden. Mors bil. Og vi er enige om, at mors næste bil igen skal være lille og også gerne rød igen. Og så er vi ikke nået længere. For den skal ikke være for dyr, den skal køre langt på literen, evt. leases, have fem døre, og den skal være ny. Det er slut med en gammel øse til mutti. Og der er jo virkelig kommet et stort marked inden for de helt små biler, så det ER svært at vælge.
 photo karl - 1 1_zpsran8mht5.jpgOg så er det at Opel er kommet på banen med deres nye Opel KARL! Opel er jeg vokset op med. “Tyske biler ER de bedste”, har min far prædiket meget om, og jeg husker tydeligt vores røde (bemærk farven) Opel Kadett. Vores første bil med sikkerhedsseler på bagsædet. Og min farfars hvide Opel Kadett, som kørte os på vores første udenlandske ferie, fordi den havde mere plads i baggarummet end vores egen. Jeg var syv år gammel og turen gik helt til Gardasøen. Derefter blev Kadetten skiftet ud med en Opel Vectra 2.0 i – kongeblå. Sådan sagde min bror og jeg meget stolt til gud og hver mand, for det havde vores forældre lært os. Det var også en sej bil dengang! Og den Opel Vectra blev skiftet ud med en anden Opel Vectra, og én til Opel Vectra, og pludselig en dag, så var jeg 18 år, og min første bil blev en Opel Vectra som jeg skulle dele med min storebror. Siden da har jeg ikke selv haft råd til at anskaffe mig en Opel, haha. Så hvor nogen har en særlig tilknytning til Ford, Toyota, Peugeot osv., så har jeg det til Opel. Derfor er jeg også den helt rette til at bede om et sponsoreret indlæg for den nye Opel Karl 😀

KARL er Opels første take på en microbil og den er netop landet i Danmark. Bilen adskiller sig i særdeleshed på pris og ikke mindst rummelighed. Trods dens lille størrelse har KARL alt, hvad jeg behøver for at cruise rundt i en “konebil”. Jeg vil egentlig allerhelst have en lille bil, for det er så meget nemmere at køre rundt inde i byen med 😉 KARL har fem døre, op til fem siddepladser, og så skulle den have en fremragende komfort, dynamiske køreegenskaber og innovative assistancesystemer – til en pris der starter på 79.990 kr. Det gør altså, at KARL bestemt er med i gamet som erstatning for Rødbeden. Den kan endda også leases fra kun 1.599 kr./mnd, hvilket snildt kunne blive en løsning herhjemme.

Vi tænkte at vi ville tage ud og kigge mere på ham Karl inden vi drog afsted på ferie, men da der først er premiere på bilen her i weekenden d. 22. og 23. august, måtte jeg pænt stå og kigge på Karl igennem et hegn. Et hegn jeg ikke lige turde udforske nærmere, da der lå to stks fine hunde og vogtede  😉
 photo karl - 1 2_zpsycdgjyyt.jpg 
 
Nå, men til gengæld deltager jeg i konkurrencen om at vinde 1 år med Opel Karl helt gratis, og I kan da også deltage lige her

Hvis I er blevet mere nysgerrige på den fine Karl, så se denne film, som giver et godt indblik i, hvad det er for en karl (høhø) vi har med at gøre!

 photo Opel-Karl-105_zpsbr3gapw7.jpg

Jeg skal i hvert fald prøvekøre den!

– Sebrina

 

1 kommentar

  • Mia

    Jeg har prøvekørt Karl og den er sgu skrabet. Det føles ikke som ret meget bil og på motorvejen følte jeg mig meget udsat (fordi den føles så tynd i det). Men det er da lækkert med fem døre i en lille bil.

    Prøvekørte til gengæld også den nye Opel Corsa, som da var meget mere lækker. Det er en ordentlig bil 🙂 Til gengæld var brændstoføkonomien ikke helt god. Så jeg endte (efter mange prøvekørsler (det er min første bil)) med en Renault Clio IV, som er helt fantastisk. Den fås forresten i et flot sporty rød 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looping louie - et spil alle kan være med til