de der kapper

hvis vores børn skulle designe køkkenet ;-)

SPONSORERET INDLÆG

Så ville der helt sikkert også komme meget mere farve på køkkenet end vi har nu. Vi har faktisk stadigvæk ikke fundet en optimal løsning på vores garderobe, som er en del af stuen/køkkenet. Så meget for et moderne hjem! Savner altså lidt et bryggers, men vi har snakket om at få noget rummeligt og noget børnevenligt, hvor der er plads til leg og noget med flere niveaer og nok også mere farve. Faktisk som der også er i det køkken som børnene her i videoen også laver. Det er egentlig ret cool!

-Sebrina

1 kommentar

  • Kim

    Vildt cool! Sådan har mine unger det også, de taler meget om hvor sejt nyt, farverigt køkken kunne være

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de der kapper