bud på julefrokostkjoler fra 500 kroner og ned

til den heldige kaffedrikker

 photo f105276f-b3b7-4fa9-b44e-e4cfc498baf8_zpstrim94sk.jpg
Stort tillykke Pia! Vi håber den store pakke bringer glæde! Der er sendt mail afsted til dig. Jeg får helt lyst til endnu en kop kaffe – det der vintertid kan mærkes. Men er så fornuftig, for en gang skyld, at hoppe i seng nu. Det er noget med at det er mandag i morgen….
Vi har haft en dejlig rolig weekend, og det var meget tiltrængt. Oktober har været ret hård ved os, og jeg må indrømme at jeg glæder mig til at starte nyt job om en uge. Det skal nok blive rigtig godt.

– Sebrina

2 kommentarer

 • Marlene Høj

  Hvem der bare hed Pia i aften!
  På trods af en uges tiltrængt ferie, så synes jeg også at oktober har været hård at komme i gennem. Godt at den snart er slut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for den dejlige besked.
  Jeg har lige svaret på din mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bud på julefrokostkjoler fra 500 kroner og ned