"sådan bliver vores søndage fremover skat"

Ret lækkert og ret nem aftensmad

SPONSORERET INDLÆG – MEN LÆS DET ALLIGEVEL 🙂
 photo 2bf6cf0d-2232-4d92-9e18-8e2bd203f6c6_zps3aepk2ch.jpg
 photo retnemt20-201202_zpsygxdl0mi.jpg
 photo retnemt20-201201_zpsj4azwl9s.jpg
 photo 85233a55-d124-4c76-ab01-179d29180ea6_zpskbrda75f.jpg photo 7b21a947-0b88-4046-b26a-1f8d3e579539_zpszp4mwb07.jpg
 photo retnemt20-201207_zpsoowcncs1.jpg

Vi går all in på løsninger herhjemme som for os frigiver mere tid sammen som familie. Vi gør os i madplaner, nem aftensmad, ugentlige indkøb, hjælp til rengøring, planlægger træning, og strukturerer i det hele taget vores hverdag ret meget. Vi har gjort det i en del år efterhånden og vi bliver bedre og bedre til at finde de rigtige løsninger og ligesom holde fast i det der fungerer for os. Og for os er det en nødvendighed for at kunne nyde og slappe af og netop få tid til spontane aftaler, ligesom f.eks. i søndags hvor vi tog i biffen og så Far Til Fires vilde ferie. Mega hit for børnene iøvrigt, og egentlig også hyggeligt for de voksne ;-). Og det klinger måske hult at vores hverdag er så planlagt, og derfor giver tid til hygge og spontanitet, men sådan hænger det faktisk sammen herhjemme.

Så da vi i første omgang blev spurgt om vi ikke ville teste Retnemt.dk, tænkte jeg at det var nok ikke så relevant, nu hvor vi i forvejen har optimeret vores madplaner og ugentlige indkøb, men så kiggede Nicolai konceptet og retterne igennem, og mente bestemt at dét skulle vi da prøve. Om ikke andet så ville vi jo få maden gratis!? Hvem siger ikke ja tak til gratis mad? 😉

Så i sidste uge fik vi leveret tre flamingokasser fyldt med lækre økologiske råvarer, frisk grønt fra Grønttorvet, frisk kød fra slagter Gert Nielsen, frisk fisk fra fiskehallen i Gilleleje. Og det er virkelig noget der tiltaler os! I hver kasse lå så også opskrift på de forskelllige retter, og vi fik

 • oksecuvette med rodfrugtmos og stegte æbler,
 • tunburger med syltede skalotteløg, wasabi og ingefær og hertil dampet broccoli
 • og kuller i en lækker chilismørostesauce med porrer samt couscous til.

Retterne var så store, at retterne blev spist i to dage (undtagen tunburger) photo eabbb1db-5a0a-4ab0-b7bd-345a33eadb4c_zpsudg0nqyn.jpg
 photo f58b5acb-d408-420b-8ee3-71657bc150bd_zpss5myhgyx.jpg
 photo 3f4ce348-a595-4fcf-926e-4d715fc9f34b_zps9a4f2mjz.jpg
 photo 5e981c74-c56c-430e-9ed6-64fcee0fdb62_zpssvjokevc.jpgDer er mange forskellige retter og priser at vælge imellem; Ret Økonomisk, Ret Børnevenlig (retter særligt egnet til at børnene kan være med i køkkenet), Ret Luksuriøs, Ret Sund og mange flere!

I denne uge står den på

 • flanksteak med bulgur pilaf
 • kyllingedeller med rødkålsråkost, kartofler og yoghurtdip
 • stegt flæst med persillesovs til de voksne og kødboller i cremet sauce med pasta til børnene

 

Vi er blevet så positivt overrasket over de lækre friske råvarer, de meget nemme og lækre letanvendelige opskrifter, og børnene spiser maden (og grøntsagerne!). Vi synes i det hele taget at det er et genialt koncept, der helt sikkert gør det endnu nemmere for os, men også mere spændende i hverdagene, da vi allerede nu har fået øjnene op for nogle nemme og lækre opskrifter vi ikke selv kunne finde på. Så nu er vi altså hoppet med på vognen (og vi er “kun” blevet betalt med ovenstående mad), og vil fremover bestille to kasser om ugen, så vi stadigvæk har vores madplaner og indkøb, men får nogle nemme “luksusdage”, hvor det hele bare er lige til. Så den varmeste anbefaling til Retnemt.dk herfra – for det er sgu NEMT men også utroligt lækkert! Nu vil vi gå ind og vælge næste uges retter… og så se Homeland!

-Sebrina

1 kommentar

 • Lækkert koncept! Synes der kommer flere og flere tilbud til travle familier, så der er snart ingen undskyldninger tilbage, hvis man gerne bare vil have hotdogs til aftensmad engang imellem 😉
  Tunburger er hermed kommet på min madplan til næste uge, det lyder mega godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"sådan bliver vores søndage fremover skat"