Den fineste personlige gave fra børnene

optursmorgenmad, afslapning og en sportsmand

 photo ae846718-db67-4771-971b-56309cf35183_zpse0cx77la.jpg
 photo aacf18fa-b554-485f-960a-ea31f7c6f228_zpsniinzynh.jpg
 photo 6b2344ce-bacd-4f6b-919f-315b4c46f4da_zpsbqspdnjk.jpg
 photo 63703a55-1942-4629-8e8a-4180aa503b3f_zpsddn4gvoo.jpg
 photo 161f32d0-3466-4ed3-9abf-b88c3fd1f5f1_zpst5s4uqxf.jpg
Selvom morgenmaden ikke ser ud af meget, så fik vi optursmorgenmad denne weekend. Lørdag havde Nicolai været til bageren. dvs. brød, frøsnappere og snegle. Og det kunne jeg sagtens nå at nyde i ro og mag inden jeg drog på arbejde. Søndag skulle resterne af brødet bruges, så det blev omdannet til lækkert french toast. Og så havde vi to mælkesnittere som blev delt, altså en halv til hver, for de voksne herhjemme skal IKKE snydes for mælkesnittere 😉 og en omgang hjemmelavet juice baseret på æbler, gulerødder og citroner. Egentlig ret simpelt og mærkelig morgenmad, og det ser ikke ud af meget, men det var altså virkelig godt, haha! Mælkesnitter har vi aldrig fået til morgenmad herhjemme før, men bestemt et hit! Så optursmorgenmad kan være mange ting herhjemme. I morgen er det f.eks. yoghurt/skyr m. vanilje og granatæblekerner. Det er altså også optursmorgenmad i mine øjne. I børnenes øjnene ligeså for de små smukke smagfulde kerner elsker de.

Ellers stod weekenden på Olivers 8-års fødselsdag. Ret vildt. Det betyder at det er 8 år siden Nicolai og jeg mødtes. Han fortalte nemlig ved første rigtige date at han snart skulle være storebror. Og det var så til Oliver <3. Søndag havde vi ingen planer, og der blev slappet, leget, Nicolai fik trænet (se hvor tjekket han er), sovet, set iPad, Ramasjang og foldet æsker. Jeg skulle som vanligt lige have lidt hjælp fra youtube ang. de der foldeæsker. Jep jeg kan ikke huske hvordan man helt gør med de æsker, selvom jeg i folkeren har lavet tonsvis af dem…. Men vi fik da foldet æsker Aya og jeg, så vi kan så småt begynde på de hjemmelavede julegaver… 😉

-Sebrina

3 kommentarer

  • Trine Jørgensen

    Hej. Har i et link til Nicolais adidas trøje? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser lækkert ud. I øvrigt kan jeg anbefale at man lader blandingen til french toast stå natten over med brødet i. Så det bliver rigtig, rigtig godt. Et trick jeg lærte af min faster, som har boet i Canada de sidste 45 år.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste personlige gave fra børnene