en weekend med variationer!

Vores Save The Date invitationer

 photo f930890a-c391-4781-a3af-385f1a2f4fd9_zpsdjgeswh4.jpg
 photo 3fec8f5b-50ff-4b33-8a42-70d79c29d9a4_zpsudu7djse.jpg
Nu hvor de er ude, skal I da lige se vores “Save the Date” invitationer. De er rip off af nogle jeg så på Pinterest, og sendte et billede til Camilla, som blot efter et par timer havde lavet dem til os. Sådan helt selv med farvekoder, skrifttype osv. Så selvom det er med kraftig inspiration fra nogle andre, så er de vores helt egne.

Det kommer nu ikke bag på nogen at de skulle sætte kryds i kalenderen d. 3. september 2016, men det er ret fedt at det nu er “officielt”. Den rigtige indbydelse er vi ikke begyndt på endnu, men lurer da efter inspiration, og vil jo gerne at der på én eller anden måde er en rød tråd imellem vores save the date invitationer og de rigtige invitationer. Vi er heldigvis heldige at have Camilla, som er meget dygtig til alt sådan noget, så det skal nok blive godt er jeg sikker på. Og hvis det bliver en helt anden stil, så er det også helt ligegyldigt! Bare vi får inviteret til fest 😉 Vi glæder os meget, og selvom vi er ude i god tid, så er der jo bare en del at få styr på til sådan en dag, så hver måned skal der nok være et eller andet på to-do-listen der skal hakkes af. Det føles rigtig godt og gør ventetiden dét mindre…

-Sebrina

4 kommentarer

 • Åh, hvor er de fine! Jeg lurer så meget med på inspirationen fra jer af… Selvom det nok ikke bliver min tur før om 6-7 år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Tak søde Ditte. Det kan jo være du bliver overrasket 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  man skriver altid kvindens navn først…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Det kommer an på hvem “man” er 🙂 Vi skriver lige præcis vores navne som vi har lyst til. Men nu er vi også ret utraditionelle!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en weekend med variationer!