Vinder af måltidskasser fra Retnemt.dk

Sebrinas ønskeliste

 photo oslashnsker_zpsfeg1hks0.jpg

indeholder affiliate links

Ghd glattejernDay Birger Et Mikkelsen handsker str. S (eller andre seje læderhandsker)/ Gina Tricot Molly jeans str. xsadidas træningstights hvide str. 34/36/

Hvisk øreringePieces halstørklædeadidas hueBaum und Pferdgarden flyverdragt str. 34 (er faktisk ret skudt i den dragt)

Seafully badedragt str. 36/ For Love And Lemons undertøj (nærmest hele deres kollektion)

adidas tights str. S/ Reebok træningssko str. 38 (tænker til bodycombat)/ Clean warm cotton parfume Skistøvler (tilskud hertil)

Så er det jo black friday og vi har tænkt os at få købt hovedparten af årets julegaver i dag. Det sparer vi ret mange penge på… eller vi får bare mere for pengene 😉 Flere har også spurgt efter mine ønsker, som er en blandet landhandel som altid.

I år står nye skistøvler allerøverst på min ønskeliste, eller nok mere tilskud hertil, da jeg SKAL have nye skistøvler, da de gamle stod af på sidste skiferie. Så det er et stort ønske da vi jo skal afsted i uge 4. Men samtidig ved jeg også at det er en dyr gave, som også kræver at jeg selv er med ude at prøve og vælge osv., så jeg må nok selv til lommerne. Dernæst ønsker jeg mig bare SÅ meget GHD glattejernet, hvor jeg ved at man kan spare 25% her (hint hint!).

  • Så ønsker jeg mig også en masse sejt træningstøj, og adidas gør det som altid godt, så de to tights er bare nogle jeg har kigget på flere gange, men andet sejt træningstøj er også velkomment 😉
  • sejt skiundertøj og disse skihandsker er også et ønske!
  • Og en badedragt til når vi er i svømmeren med børnene. Og den må også gerne have et twist, men ikke på en sexyness måde…
  • BILLET TIL SKANDERBORG FESIVAL ville jeg juble heeeelt vildt over. Og en ny stegepande. En ny mere racer/citybike’ish cykel ligeså. Tjooo der kommer hele tiden en masse frem imens jeg har siddet og skrevet dette indlæg. I det hele taget er jeg bare rigtig glad for gaver, og nok ret nem at købe gave til!?

 

Hvad ønsker I jer derude? Hvad står øverst på listen?

-Sebrina

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af måltidskasser fra Retnemt.dk