2,5 år og forberedelse på børnehavestart

Vind måltidskasser fra Retnemt.dk til en værdi á 1000 kr.

 photo retnemt_zpsnpkvau57.jpgHvad er mere passende end at skyde denne konkurrence igang på en søndag, hvor vi i hvert fald endnu ikke har fået handlet ind pga. al den sne som faldt i aftes. Det tog os en time at køre fra Gadstrup (nær Roskilde) og hjem i aftes, og det var en rimelig nervepirrende tur. Den tur plejer iøvrigt kun at tage os omkring et kvarter ellers.

Nå, men vi har lige været inde og kigge på næste uges levering fra Retnemt.dk, som leverer måltidskasser til os i morgen. Og så har vi også allerede valgt måltidskasser for næste uge igen. Det er 4. uge vi “kører” på de lækre måltidskasser fra RetNemt, og vi er virkelig hooked! Så bare for at slå det hele på det rene – vi betaler selv for vores leveringer, og jeg har selv adspurgt, om vi måtte lave denne konkurrence på bloggen, da vi er sikre på at det også vil være noget for jer læsere :-). Vi er derfor glade at få denne mulighed for at forkæle en af jer skønne læser med valgfrie måltidskasser.

SÅ! Hvis du kunne tænke dig at vinde 2 leverancer fra RetNemt.dk med måltider til 4 personer i 2 dage (der er faktisk mad til flere dage end det), så skriv en kommentar under dette indlæg, og link til de måltidkasser som du gerne vil vil vinde, hvis du blev den heldige. Se de forskellige måltidskasser lige her.

Vi trækker en vinder torsdag d. 26. november 2015

Og fortsat god søndag 🙂

-Sebrina

117 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2,5 år og forberedelse på børnehavestart