mon de kan dele en Playmobil julekalender?

Vinder af måltidskasser fra Retnemt.dk

er Katrine Findsen, som vi har sendt mail til. Det bliver bare lige dette korte vinderindlæg, da vi jo havde lovet at trække vinderen i dag, men også har været presset tidsmæssigt herhjemme, så ikke det mest kreative indslag herfra i aften 😉

Vi vil dog virkelig igen anbefale Retnemt.dk til alle jer der har deltaget. Det er nemt at afmelde sig igen, hvis det mod forventning ikke skulle være noget. Det har virkelig gjort vores hverdag endnu lettere (og mere lækker).

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mon de kan dele en Playmobil julekalender?