Selfiedukker - en sjov bryllupsgave :-)

De normales historie #8 (gravid samtidig med bonussvigermor)

jeg tror faktisk at det var i den lange weekend (hvor vi om mandagen skulle til scanning), at vi var til fødselsdag hos Nicolais lillebror Oliver, som netop var blevet to år gammel. På et tidspunkt kalder Nicolais far os, Nicolais søster og så hans kone ud fordi de skulle fortælle os noget. De skulle nemlig fortælle at de var gravide!! Og at det sådan var helt nyt, som i at de nærmest lige havde fundet ud af det og hun nok var omkring de 4 uger henne. Nicolai havde en lillebror på to år, så det var ikke som sådan “big surprise”, udover det faktum, at jeg stod der og faktisk også var gravid, og endda et par uger længere henne – og vi havde intet fortalt. Til nogen. Vi ville jo vente til efter nakkefoldsscanningen, og Nicolai og jeg kiggede hurtigt på hinanden, og jeg sagde, nok sådan rimelig panisk, “ejjjj hvor fantastisk!!”, og Nicolais reaktion (med smil på læben): “jeg troede det var slut med børn?”. Haha. Vi nævnte intet om, at jeg var gravid. Jeg tror Nicolai skulle til at sige det, men jeg fik rystet på hovedet til ham. Det var ret weird, og jeg troede at Nicolai ville syntes det var endnu mere underligt, men han tog det egentlig ret cool. Jeg skulle altså bruge nogle dage på at synke den, og kunne ikke lade være med at tænke på, at jeg var gravid samtidig med min bonussviger, og så endda længere henne. Så der gik ikke mere end én dag, før jeg måtte skrive det til min bedste veninde, og få kringlet ind i en besked “nå ja for resten…. Så skal Nicolai være storebror igen… OG far på samme tid”. Hun ringede op og var så glad og samtidig også sådan “altså sådan for real!?”. Men mest bare glad for at få at vide, at der var bonus endnu engang, og edderspændt på den scanning som vi skulle til dagen efter. Det var så befriende at fortælle det igen, og denne gang var det jo ikke sådan “big news” andet end at det var gået hurtigt endnu engang. Men nu vidste hun jo ligesom, at vi var igang og det bare var spørgsmål om tid…

#7, #6, #5, #4, #3, #2, #1

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selfiedukker - en sjov bryllupsgave :-)