De normales historie (Sebrina bliver gravid) #5 (skrevet af Nicolai)

De perfekte mødre

 photo 10118883-33a7-4963-9768-27e0ecfb04c0_zps4e6d4v6a.png
Nogle af jer sad nok ligesom jeg og så “De perfekte mødre” i går aftes, og hvis ikke vil jeg bare anbefale at se programmet, som blev vist på DR2. Det kan ses her, og lige efter var der “Min perfekte fødsel”, men fik ikke set det hele, da det kom samtidig med håndboldkamp ;-), men det kan også ses her. Jeg er virkelig en sucker for sådanne programmer – måske fordi jeg bliver henrykt, provokeret, glad, nysgerrig og forarget på samme tid!

-Sebrina

1 kommentar

  • Rebekka

    Jeg kunne mærke lørdagsslikket var på vej retur, da skulle spise en moderkage… Og så blev jeg så rasende over fravalget af vacciner til sine børn. Så zappede jeg væk. Men meget interessant og ja, lidt provokerende (for mig i hvert fald :))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie (Sebrina bliver gravid) #5 (skrevet af Nicolai)