De normales historie #8 (gravid samtidig med bonussvigermor)

Decemberglimt

Det halter lidt efter med sådan at kunne bruge en masse tid på bloggen for tiden, og det skyldes at vi nyder december og udover dét naturligvis arbejder, træner (lidt), hverdagshurlumhej og om aftenen ser VM i håndbold eller Netflix :-D. Nicolai er blevet helt optaget af Gotham (en serie om Batman før han blev Batman), så når han ser den, bruger jeg tiden på inspiration på nettet (julegaver, bryllup, blog osv.!). Ellers er vi også begyndt på en ny fællesserie – Narcos, som de fleste af jer andre Netflix’ere nok kender 😉

Men her er nogle glimt fra vores foreløbige december photo 437cb576-5fe5-4d79-9aae-483f7417f456_zpsqw8cpiuk.jpg
På Ramasjang starter Sebastians Jul kl. 16.40, så hvis der ikke er fritidsaktiviteter på programmet (gymnastik eller svømning), er børnene svært optaget foran TV’et, og får her også noget spiseligt. For tiden har vi huset fuldt af sunde godter i form af tørret frugt, men der sniger sig da også lidt julebag med i skålen. I vores lokale Super Brugsen var der sådan noget færdiglavet småkagedej på tilbud, så der blev købt nogle ruller med hjem, og på 10 minutter dufter her af hjemmelavet lækkert julebag. Easy peasy. Man skal bare skære ‘pølsen’ i skriver, smække skiverne på bageplade og i ovnen, og det kommer der lækre sprøde julekager ud af. Er fan af de nemme løsninger. Stor fan! Men vi laver naturligvis også selv hjemmebag i december…
 photo 772e98c7-f8d4-4651-ba0c-0192faa4ede7_zps5bmik7qb.jpg
Sidste søndag havde Nicolai igen sørget for hjemmelavede pandekager. Altid et hit.
 photo 610d2caa-e16d-44cd-8989-b62359af512b_zps1zdslzvn.jpgVi har kørt i S-tog og metro sammen med mormor, morfar, onkel og kusine Marie. Vi havde nemlig en dejlig dag med besøg i Tivoli og derefter til koncert i DR byen. Men det er jo en oplevelse i sig selv af tage offentlige transportmidler når man ikke er bybørn, for ellers foregår det meste jo via bil.
 photo 76055735-950e-4b2d-b272-1afd4159bc9e_zpsfawvdyrv.jpg
 photo 111cdd4a-3236-4325-b783-bbb447df9eba_zpsb2f2l6d6.jpgder er blevet bygget huler. Det kan Aya og Alvin bruge ret lang tid på. Og så sidde derinde med lommelygter og kigge i bøger. Ret så hyggeligt!
 photo bf4853d5-64b4-4c06-ba30-f516e93c9f93_zpsg3gj4y2i.jpg
og så er der tidspunkter med opstillede billeder. De bliver for det meste ikke så gode. Aya i selvvalgt tøj og hår naturligvis. Hun har god stil.

Nu vil jeg hoppe i bad imens her er lidt lørdagsro, og så skal vi alle ud ad døren. Nicolai og børnene skal til 12-års fødselsdag og jeg skal til julefrokost med mine nye kollegaer. Det er i glitter, lak på neglene og de høje hæle. Jeg er i rette julefrokoststemning – det bliver godt!

God weekend 🙂

– Sebrina

1 kommentar

  • Det er så dejligt, at der nemme og gode løsninger at ty til ang. julebagværk (og generelt), for helt ærligt er det ikke så vigtigt – faktisk slet ikke, om man selv står med hænderne i småkagedejen/kagedejen, eller om dejen er købt. Det sidste giver mere tid på hånden, mens børnene også kan være med. 🙂

    God weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #8 (gravid samtidig med bonussvigermor)