De normales historie #1

Meningsfuld give away, og lidt om hvad der giver os overskud i december

Sponsoreret af UNICEF photo 077e5bf8-3d84-4065-9700-9b95d9e575be_zpsbqyrakc2.jpg photo ff55d98c-eba1-4a1b-b4c5-056117fc54fb_zpsistqxay4.jpgDrillenissen er flyttet ind, og han laver (planlagte) løjer hver dag, og ligger hver dag en gave til børnene (som mormor har sørget for). Det er de nemmeste morgener vi har i december. Aya har ingen problemer med at stå op eller i det hele taget bare være rigtig sød og hjælpsom. Det er plus direkte på overskudskontoen photo 99a0136a-ad8e-40b1-a4ce-53c8e23371f5_zpsipo4cfxq.jpg
Børnene sidste år. Deres juleoutfit er faktisk også noget vi planlægger og køber i god tid. 

December måned er uden tvivl årets mest hyggeligste måned herhjemme, men for at den netop bliver det, så er det faktisk også den måned hvor vi forældre planlægger allermest. Kalendergaverne, drillenissen, julemarkeder, juleshopping, juleturen i Tivoli og en del andet er noget vi planlægger i god tid, for at vi får en super hyggelig december.

Som nævnt så mange gange – jo mere vi har planlagt des mere tid er der til spontan hygge og det giver overskud. Der er meget der skal nydes i denne måned, og for at det netop skal blive hyggeligt, har vi planlagt mange ting og forberedt en del på forhånd. Overskud er i høj kurs herhjemme, og får os til at føle gode for os selv og vigtigst af alt vores børn. Og uanset om man vil det eller ej, er december også en måned hvor vi også vil gøre noget og give noget til andre, som slet ikke lever under samme betingelser som vi har. Sådan burde det nu være altid og ikke kun høre december til, men vi er bare særligt opmærksomme på det her i december, og det klinger måske hult for nogen, men det bidrager også bare på overskudskontoen at gøre en god gerning. Det er vi ikke blege for at indrømme. Og vi synes det er fantastisk at man f.eks. kan købe en Verdensgave hos Unicef, modtage et gavebevis herfor og forære som gave til andre. Gavebeviset indeholder et foto og en beskrivelse af den type forsyning, man har købt som Verdensgave, og der er gaver i mange forskellige prisklasser. Sådan et gavebevis ville vi typisk give sammen med en hjemmelavet gave fra børnene samt de ordinære portrætbilleder til oldeforældrene. Det bliver de altid glade for, og det føles bare rart at give sådan en gave, som tilmed skaber en stor glæde og nytte for andre. Nedenfor ses et udsnit af det store udvalg af Verdensgaver. Se udvalget af Verdensgaverne her her.
 photo unicef_zpsgbbr7fyl.jpg

Og her er det så at vi vil nævne vores give away, som vi er så stolte over at Bloggers Delight og Unicef har valgt os, vores lille familieblog, til at formidle videre.

Bloggers Delight har nemlig købt 5 gavebeviser hos Unicef, som vi kan udlodde til vores læsere. Dvs. at hele fem læsere vinder en Julenødhjælpspakke til en værdi á 150 kr. som i kan give videre i gave. I vil få et gavebevis på at i har givet en Verdensgave, for selve gaven sender Unicef til nødlidende børn, der får størst gavn af pakkens indhold. Som gaven, der bliver ved med at give, vil indehaverne af gavebeviset yderligere modtage en e-mail i april, hvor man vil kunne se, hvor Verdensgaven har gjort en forskel.

Deltag ved at klikke ind på Verdensgaver og kommenter under dette indlæg hvilken Verdensgave du ville give væk og hvorfor. Den 8. december 2015 vil vi annoncere vinderne!

Skulle man ikke være en af de heldige vindere eller synes man bare det er en fet idé, kan man klikke ind på Unicef Verdensgaver og selv købe den anderledes december gave i dag.

#Unicef #Verdensgaver #Givvidere

-Sebrina

 

9 kommentarer

 • Mai O.

  Jeg ville give mor/barn-gaven – fordi TÆNK at blive mor og ikke have muligheden, den reelle mulighed for at sikre sig selv og sit barn. Dét er i hvert fald en meningsfuld gave.

  kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville give mor barn gaven, fordi min mor betyder ufattelig meget for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil vælge mor/barn pakken fordi det er så vigtigt at de små børn får lov at beholde deres forældre 🙂

  Jeg ved godt at den er dyrere end de 150 kr, men så smider jeg selv noget i puljen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville videregive katastrofepakken til en familie, fordi det er højaktuelt lige nu og mange trænger. Tak for en dejlig blog og ha’ en rigtig glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Åh Gud…. Helst dem allesammen. Det er så svært at vælge. Hvis jeg skulle bælge, måtte det nok blive en sikker fødsel. Jeg har en veninde der har været i Afrika som jordemoderstuderende. Så ja, ud fra hendes historier må det blive den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg ville købe malariamedicin til 25 børn (selvom det koster 30 kr mere – kan man betale resten selv?!). Min mor fik, i sine unge dage, malaria på sin rejse til Afrika. Heldigvis blev hun rask, og eneste umiddelbare gene er, at hun ikke kan være bloddonor.
  Tankevækkende (og absurd) at vi for 180 kr, svarende til to biografbilletter, kan redde 25 små børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg vil købe en tæppevarmepakke. At se de stakkels flygtninge gør ondt i mit hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jeg ville give en verdensgave med varme tæpper. Varme giver en følelse af tryghed for mig, så tæpperne har også en symbolsk betydning i mine øjne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Når der er sygdom i familien, er det ikke altid lige overskuddet til at hjælpe andre er så stort.Derfor vil jeg give katastrofepakken til en familie, til min onkel da vi har en gaveordning, og jeg skal købe gaver til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #1