Vise ord fra Aya #10

Vi skal “bare” være os til nytår i år

 photo nyt_zpskt5kfsvm.jpgVi når dårligt at fordøje julemaden og så er fokus på nytårsaften 😉 Nicolai og jeg har været på arbejde i dag, imens har børnene råhygget hos farfar, Trine, Oliver & tvillingerne. For mit vedkommende startede det sådan typisk mandagsagtigt. Vågnede op med lidt smådårlig mave, og den månedlige indvendige ømme bums på hagen og cyklede afsted til toget igennem mudder, da jeg hellere slår en smutvej end at køre på de mange cykelstier… Havde liiiidt ondt af mig selv – jeg har åbenbart allerede vænnet mig til fridagene. Men en kollega stod klar med en latte på hovedbanegården og så havde vi lige 10 minutter, hvor vi kunne snakke om vores hyggelige juleaftener i børnenes ånd, og så skinnede solen altså også. Så det var alligevel ikke så slemt at komme væk og igang igen! Vi havde en travl dag på arbejdet, så tiden fløj afsted, og selvom min mobil gik død for strøm så togturen føltes lidt lang OG jeg cyklede i lidt kold blæst hjem fra stationen, var humøret højt! Det blev ikke forringet af jublende glade børn, som havde fyldt stuegulvet med briotogbaner og flexitrack. Nicolai havde dækket op til mig, og det var så rart at få en god gang spaghetti med kødsovs. Jeg kan virkelig godt lide fridage, men er også ret glad for hverdagen 🙂 De glade børn blev puttet, og lige nu her snakker vi nytårsmenu (og kigger også lidt på porcelæn til bryllup.. uhhh).

Til nytår skal vi “bare” være os. Vi har en lidt presset januar i sigte, da Nicolai skal til Las Vegas lige om lidt, og da vi også har årsdag imens han er væk, så tænkte vi, at det kunne være fedt bare at holde nytårsaften for os og børnene. Vi vil gerne have lækkert mad, champagne og glitter alligevel. Lidt stjernekastere og knaldperler til børnene, og de kommer også til at være lidt længere oppe end vanligt, men ikke til midnat. Slet ikke. Vi køber/bestiller nok noget tapas, så vi ikke skal bruge så meget tid i køkkenet, men i stedet kan bruge tiden ved bordet og hapse lidt forskelligt lækkert. Jeg skal også på arbejde fra 10-15, så det er rart ikke at skulle skynde sig hjem for at nå alt på for få timer. Det bliver hyggeligt er jeg sikker på, og vi glæder os begge til en mere intim nytårsaften, hvor vi kan gå en lille tur med børnene, hilse på naboerne og være sammen med Nellie (som heldigvis indtil videre ikke har reageret på fyrværkeri). Nicolai mener helt sikkert at vi skal have tre flasker champagne!? Hmmm… Vi har fået en del spil i julegave, som vi regner at kunne spille med børnene, så jeg håber de vil få en minderig nytårsaften selvom de “kun” skal være sammen med deres forældre. Jeg vil dog alligevel have palietter og røde læber og fyre en bordbombe eller to af. Og jeg glæder mig ret meget til at hoppe ind i 2016 med min kommende mand. Det bliver et vildt år. Vi begge bliver 30 OG vi skal giftes. Kan allerede mærke sommerfuglene <3

Hvad skal I til nytår?

-Sebrina

 

1 kommentar

  • Det lyder som en rigtig hyggelig nytårsaften! De gode nytårsaftener jeg husker fra min barndom har også været “bare” min familie og jeg. Og selvfølgelig knaldperler, glimmer og pailletter 😉 Rigtig godt nytår til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vise ord fra Aya #10