De normales historie #20 (følelse af utilstrækkelighed)

Køb med fordel brugt skiudstyr til børnene!

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF DBA.DK
 photo ski_zpsvhwihy2w.jpg

Blizzard str. 100cm 300,-/ Techno børneski str. 90 170,-/  Head børneski str. 100 cm 350,-/ Rossignol 100 str. cm 200,-/

Aya var blot 1,5 år gammel da hun var på sin første skiferie. Eller hun havde inden da været på skiferier imens hun lå i min mave 😉 og så var hun 3,5 år gammel da hun første gang stod på ski.

Min bror og svigerinde havde været så smarte at købe nogle brugte ski og støvler i str. mini  til hende inde over dba.dk til næsten ingen penge, som hun fik i julegave. Så inden skiferien kunne hun gå rundt i skistøvler og prøve skiene af inden vi skulle afsted, så det ikke var så nyt for hende.

 photo ef45dd86-aeb1-4379-baec-2c2d0d75fdc1_zpswhkbadmh.jpg(Aya med skiene på for første gang inden første skiferie i 2014)

Det kan virkelig anbefales at anskaffe sig ski til børnene, da det jo er noget anderledes pludselig at skulle gå rundt i skistøvler og ikke mindst have ski på, og det er jo også bare sjovt at kunne supplere kælketuren med en tur på ski. Så selvom man måske ikke endda skal på skiferie i år, kunne det være et godt alternativ til kælken eller til de af jer som overvejer at tage helt små børn med på skiferie inden for de nærmeste år, så skiene ikke er fremmede men noget hammer sjovt. For børnene synes det er sjovt. Bare en lillebitte bakke herhjemme er sjov at køre ned ad, eller faktisk også bare gå rundt på skiene i sneen. Det er iøvrigt også en fremragende måde at “træne” det at kunne gå med skiene på.

Udover det enormt praktiske og sjove i at børnene kan bruge skiene herhjemme inden og efter skiferien, er der virkelig en del penge at spare ved at købe brugt skiudstyr over dba.dk frem for at skulle leje ski på skisportsstederne, som jo igen skal afleveres når skiferien er slut. Skiferie er i forvejen en noget dyr post, så vi er fan af at kunne købe brugt skiudstyr og spare på den front. Og dét at børnene har deres egne ski skal man altså ikke kimse ad. Aya var i hvert fald mægtig stolt over at have sine egne skistøvler og ski 😉

Der er så mange billige gode børneski på dba.dk lige nu, så skynd jer ind og kig her, da det jo også er nu at folk især tjekker dba ud for brugt skiudstyr. Og det er heller ikke svært at komme af med skiene igen inde på dba, når tiden er inde for det. We love! photo 776fcd5f-39ae-430a-bc40-683c75cc7e41_zpskgmmw9j7.jpgOg nu hvor “snakken” går på børn og ski, så vil vi gerne tippe om skiseler til børn der skal lære at stå på ski. Der findes et godt og billigt udvalg af børneseler på dba lige her.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #20 (følelse af utilstrækkelighed)