Skiferie og skoldkopper

legetøj og vand er jo bare altid et hit!

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF GREEN TOYS
 photo 297fc58c-4d27-4f94-b612-37cf6bd2928d_zpso56gnw1k.jpg
 photo c60fd0ab-1561-4644-9156-c61697866dfd_zpsd96geae4.jpg

Som nævnt i dette indlæg, har børnene fået lov at teste miljøvenligt legetøj fra Green Toys. Alvin har dog hurtigt taget patent på legetøjet, men Aya måtte dog alligevel godt være med da færgebåden og vandhelikopteren skulle testes i badekarret ;-). De brugte lang tid med det nye legetøj, men nu har de også kun været vant til badeænder osv., der tidligere har været med i bad. Så at der pludselig kan komme færgebåde og en sej stor helikopter (som endda kan flyde!) med i badekarret, er jo bare toppen. At et bad så ikke lige kan klares på fem minutter længere, er så en anden sag… ahem… Men ofte bader vi børnene om aftenen efter aftensmaden, hvor de faktisk sidder sammen og får lov at lege i badet, imens vi lige kan få ryddet lidt af, og det er altid et hit at høre på deres grin og hvin.
 photo 8a97af2f-7450-4c31-9b4c-365f696bc028_zpsa47tso8d.jpg
 photo c2fb5614-ba98-498f-8e52-b8d325b8448b_zpszeglsccu.jpg
 photo 08dcf40a-614e-40a4-8e8d-85719a51969e_zpsraqybfmn.jpg

Legetøjet nåede vi lige at teste inden vi tog afsted på skiferie, så børnene har ikke nået at lege så meget med legetøjet endnu. Så er sikker på at der er mange timers leg “tilgode”, når vi er retur igen. De børnevenlige farver og de sjove designs lokker helt bestemt – og det er bare rart at det hverken skader børnene eller vores jord. Som tidligere nævnt, og det kræver bestemt en gentagelse, er Green toys lavet af 100 % genbrugsplastik fra genanvendte mælkeflasker, og indeholder derfor ingen phtalater, BPA eller PVC. Og egentlig giver det rigtig god mening at lade børnene lege med bæredygtigt legetøj, så der er en chance for, at de har en ren jord at lege med deres egne børn på en dag ;-). Legetøjet er bestemt også egnet til at komme med i badebassinet eller med på stranden, når den tid igen kommer, og det kan bare komme i opvaskeren uden at det går i stykker eller noget.

Kig, læs og evt. køb meget mere Green Toys her, her og her

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiferie og skoldkopper