Det er virkelig god karma - 1000 tak!

mareridt om brylluppet

 photo PicMonkey Collage_zpshl35dr0j.jpgI øjeblikket er vi igang med at få styr på de sidste “store ting” til brylluppet såsom mad, ringe, DJ og fotograf. Og i næste måned skal vi igang med invitationerne. Og i takt med at fokus igen er blevet sat ind på bryllup, så har vi begge haft mareridts omkring brylluppet. Så sent som i nat var det Nicolais tur; “jeg drømte om at jeg havde et gult jakkesæt på, og bare fandt nogle tilfældige ringe på jorden, fordi vi ikke havde købt vielsesringe”. Jeg troede kun det var mig der var småcrazy over at have haft et par mareridts om brylluppet, men er egentlig glad for at vi begge er i samme vogn ;-). Selvom vi selv synes at vi tager det stille og roligt, og nok skal nå det hele, så handler det vel i bund og grund om, at vi jo vil holde vores livs fest. Også selvom vores bryllup ikke bliver holdt på et slot med 150 gæster, ikke har dresscode og er et forholdsvis “low budget-bryllup”. Ikke at der er noget galt med store overvældende bryllupper, det er bare ikke os. Men vi er alligevel kræsne og vil have det på vores helt egen (åbenbart særlige) måde, og det kan godt være lidt svært! F.eks. har vi forelsket os i vielsesringe herfra, og tør vi kaste os i at købe ringe over etsy (affiliate link)? Og vi vil heller ikke have en traditionel bryllupsfotograf osv. Og det er ikke for at være særlige bare for at være det. Men det skal føles helt rigtigt i maven, og det vil bare slet ikke være os at skulle stå model på opstillede bryllupsbilleder (måske i også her har forklaringen på, hvorfor her ikke vrimler af “dagens outfit” på bloggen, nu hvor flere af jer efterspørger det). Men vi har intet imod at skulle være i centrum til en fest og få taget billeder af os – vi er bare ikke så fotogene, haha. Og dét at vi bare har en blog og skriver om vores liv er jo ret selvcentreret i bund og grund.

Men puuuhaaa.. jeg frygter at det kun bliver værre og værre med de der mareridts jo tættere på vi når!? I dag tror jeg vi kører forbi stedet, hvor festen skal holdes… bare lige for at kigge ind ad vinduerne og få lidt ro i maven.

-Sebrina  

3 kommentarer

 • Maria Lund

  Mht fotograf hyrede vi en reportagefotograf til vores bryllup. Og vi har været SÅ glade for resultatet.. Vi ønskede nemlig også bare en flue på væggen, og ikke sådan noget hvor alle skulle stå og smile til kameraet..
  Og mareridt kan jeg kun nikke genkendende til.. Shit jeg havde også nogle mærkelige drømme! Satser på det er helt normalt og ikke et bridezilla tegn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Ej det lyder da genialt med en reportagefotograf. Er det en du har oplysninger på som du vil/må dele? Det kunne vi evt. godt være interesseret i nemlig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Lund

   Selvfølgelig 🙂
   Hun hed Lina Anhoff.. Vi var i hvert fald rigtig tilfredse med vores billeder, så giver hende mine varmeste anbefalinger..
   Glæder mig til at følge med i bryllupsplanlægningen..
   Men ellers kan man jo nok også finde andre i samme stil, alt efter budget og ønsker..
   Blev selv gift i november, så nu må jeg nøjes med at få mine wedding fixes gennem andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er virkelig god karma - 1000 tak!