Street kids

for travl til min egen 30 års fødselsdag?

758b102eac0b4cfcff4c1308fd85666d

På fredag it is. Jeg fylder 30 år! Og efter jeg i fredags var ude at fejre en nu 30årig dejlig kvinde, glæder jeg mig helt. Det har jeg af mærkelige grunde ikke helt gjort. Men nu har jeg planlagt en fest og alt muligt! Dog først et par uger efter jeg er blevet 30 for har simpelthen ikke tid før. Ikke engang på min rigtige 30års er der vilde planer. Jeg skal nemlig arbejde, og har først fri kl. 19, og havde derfor tænkt at jeg kunne invitere mine forældre, bror + svigerinde ud at spise bagefter, men min mor har aftenvagt, og det var ikke til at få bord, og egentlig ville jeg nok også bare hjem. Så den idé droppede jeg igen. For den kommende weekend er fyldt med planer – gode planer! Og jeg skal nok blive fejret, men det at lige invitere mine forældre, bror og svigerinde blev pludselig et større puslespil. Pga. egne aftaler. Ikke de andres. Der er virkelig meget på programmet i marts, sådan gode arrangementer, en tur til London, påskeferie, en 30 års fest osv.! Og forår. Dét kommer også snart tror jeg :-). Og så skal vi også igang med bryllupsinvitationerne og få flere detaljer på plads, og lige nu er jeg nok lidt bryllupskuldret (altså på den gode måde) og det er fedt.

Og nu vil jeg kigge på lidt fødselsdagsønsker… Noget jeg kan bruge ret meget tid på!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street kids