Tip om billig stor lyskæde til 106 kroner!

initial ringe

Reklame i form af affiliate links til etsy.com

PicMonkey Collage ringe

itialring med sten 171,- initial med pil 158,-/
åben ring 440,- (min favorit!)/ wrap initialring 103,-/
initialring med kæde 233,-/  initial fletring 54,-/
stor initialring 261,-/  simptel initialring 109,-/

jeg tror snart jeg har klikket Etsy tyndt for ringe, og det er på den måde også lykkes at finde stor inspiration til vores vielsesringe, og den næste uge skal vi lige beslutte os om vi tør lægge så mange penge og satse på at de passer, og bestille dem vi har forelsket os lidt i..

Men udover vielsesringe er jeg stødt på SÅ mange smukke specielle, unikke smykker – og også smykker som er til at betale. Selvom jeg synes initialtags til halskæder er fint, må jeg også indrømme at jeg er blevet sådan lidt…. trætte af dem? fordi så mange har dem, bliver de af en eller anden årsag upersonlige for mig. Ret fjollet, men sådan er der nogle ting der virker på mig. Det bliver lidt for “nemt” med de tags. Da jeg så stødte på de meget fint enkle initialringe fra etsy, ramte det et eller andet. Synes de er ret så fine og et udmærket alternativ til halskædetags’ene.

-Sebrina

 

1 kommentar

  • Just discovered this feature. Thank you so much for including our Wide Open Cuff Initial Ring in the mix. Each and every one of those rings is gorgeous.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip om billig stor lyskæde til 106 kroner!