Hvad er din yndlingsret Alvin? "Lakrids..."

Jeg nyder det bare

imageHer i påsken nyder jeg bare at have fri. Det er jo det rene luksusliv altså ;-). I morgen står den lige på fem timers arbejde og så har jeg jo igen fri et par dage. Og vi har faktisk ikke bedyret så meget her i påsken. Jo vi har gjort lige præcis det vi har haft lyst til og det er for fedt! I morgen kommer tvillingerne og skal overnatte, så der kommer til at være gang i den, og børnene glæder sig mega meget. Der er grillpølser på menuen og overskud herfra – noget som er nyt for mig i påsken. Altid har jeg arbejdet, fået for lidt søvn, rendt til påskefrokoster og egentlig kun været fan af det gode vejr som påsken har bragt. Nu er der ingen arbejde, ingen påskefrokoster men masser af tid med Nicolai og børnene, mere søvn, mere træning og stadig solskin. Så ja.. Jeg nyder bare. Nyder at være moren med overskud.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er din yndlingsret Alvin? "Lakrids..."