Nemme børnelege #3

Mutti skal da til London i aften – uden kæreste og børn

IMG_2374 [110258]og jeg har ikke engang ondt i maven eller noget (endnu). Og jeg kommer først hjem sent mandag aften.  Det er faktisk første gang, at jeg skal være væk fra børnene SÅ længe uden at have Nicolai ved min side. Men jeg trænger faktisk også til det. At komme lidt væk hjemmefra. Sidst jeg har været nogle dage væk fra børnene var til Smukfest, og det var jo sammen med Nicolai. Nu er JEG afsted fordi JEG skal noget. Og jeg skal derfor ikke være kæreste eller mor i de dage. Men Sebrina. Og kollega. For det er med mit arbejde jeg skal afsted, da jeg skal over til en spændende konference angående ultralyd og meget tidlig screening af misdannelser hos fostre. Nå, men der bliver også tid til at få lidt af London med, og i det hele taget er jeg bare taknemmelig over at få den mulighed, da det ikke liiiiige er “sådan noget” jeg har været vant til, da jeg arbejdede i den offentlige sektor, uden det var igennem lodtrækning og nærmest flere nævn for at kunne komme på et 1dagskursus i jylland. Så jeg føler mig lidt businessagtig og vigtig (der må gerne grines :-D).

Nå, men ville bare lige sige at jeg glæder mig og ønske jer alle en god weekend! Det kan være at Nicolai passer bloggen lidt imens, for han kan snildt klare at være alenefar i tre dage 😉 Det er mere mig der er udfordret når jeg er alene med børnene

-Sebrina

1 kommentar

  • Hvor er det skønt; et pusterum dur altid i en hverdagstrommerum og hvor bedre at få det end netop i London 😀 God tur

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme børnelege #3