Jeg nyder det bare

myselfie til vores bryllup

Indlægget er lavet i samarbejde med myselfie.dkmyselfiecollage

Vi har fundet en perfekt løsning til at få nogle sjove og anderledes billeder til vores bryllup. Udover en fotograf som kommer til agere “flue på væggen”, skal vi have en MySelfie. En skærm med blitz, som tager gode og skøre selfiebilleder. Og vi var så heldige at få lov at teste den inden brylluppet, og hvilken bedre anledning end min 30-års fødselsdag? 😉 Den var et hit, og ovenstående er kun et udpluk af de mange billeder vi fik taget til festen. Så vi glæder os til at have den til vores bryllup, hvor den jo kan knipse løs hele aftenen og natten.

Det foregår sådan, at man lejer en MySelfie for 1500 kroner og så kan man i 24 timer tage ubegrænsede af billeder. MySelfie bliver sendt med GLS til den nærmeste pakkeshop og kan afhentes minimum 48 timer inden døgnet starter. Den kommer i en kuffert hvori der udover MySelfie, også er lidt lir bestående af pinde, overskæg, hatte mm., som lige kan krydre billederne lidt ;-). I kassen er der så også en GLS returlabel, som så bruges til at kunne sende MySelfie retur kvit og frit. Dét er topsmart og skide nemt. Really. Billederne har vi så fået tilsendt via et download link, hvor de er kommet i forskellige farver; sort/hvid, BlueShadows og Cinema.

Det er virkelig en sjov måde at skabe god stemning og samtidig få nogle gode og sjove minder fra en helt særlig dag. Vi tænker at vi på en eller anden måde skal have lavet en “baggrund”, så MySelfie ligesom bliver indrammet, og så skal alle gæster i løbet af festen have taget billeder der. Og at vi skal have en sjov måde ligesom at kunne registrere at alle har fået taget billeder. Måske at der ved hver tallerken bliver lagt en gadget de skal bruge på billedet, og kan stille i en krukke bagefter, så alle kan “lege” med de forskellige slags “tilbehør”. For jeg er ikke i tvivl om at de “unge” nok skal give den gas foran MySelfie, men vi vil jo også gerne have de ældre foran den 😀 Men der er jo stadigvæk god tid til at få de mindre detaljer på plads, og hvad der skal ske til festen, skal jo også være en overraskelse…

Det er os selv der har kontaktet MySelfie, og vi har fået lov til at teste MySelfie kvit og frit mod omtale her på bloggen – bare så dét er på plads 😉

Læs meget mere om MySelfie lige her.

-Sebrina

1 kommentar

  • Cecilie

    Vi har også bestilt MySelfie til vores bryllup i september, og jeg glæder mig forfærdelig meget til at se alle de billeder, der vil komme ud af sådan en aften👏🏻😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg nyder det bare