myselfie til vores bryllup

Når veninder køber gaver <3

enviiSå kom der lidt outfit på bloggen. Det har nogen efterspurgt, så jeg prøver. Har jo anskaffet mig en fornuftig selfiestang, og samtidig fået ny telefon, så det kan være der kommer flere outfitindlæg.

Nå, men her er min nyeste kjole til samlingen. Og det er en fødselsdagsgave fra mine sygeplejeveninder. Den er fra Envii, og jeg elsker det print og snit! Den er stadig online her (nej intet affiliate link). Støvlerne kan ikke ses tydeligt på billede, men det er også en fødselsdagsgave fra veninde, og de er fra H&M’s premium kollektion, som jeg tidligere har haft ret god erfaring med. Der er udsalg (lidt endnu) på dem her, så for omkring 400 kroner kan man erhverve sig 70’er inspirerede ruskindsstøvler, som er til at gå i. WIN! Overvejer dem også i brune… Jeg kan godt have udfordringer med ankelstøvler, da mine ankler åbenbart er meget tynde, men disse er nemlig smalle i skaftet, og gaber derfor ikke helt overdrevet, så det gælder jo om at slå til når det er… 😉hmprodde kan købes her, og kan se at de er til at få i alle størrelser!

De der veninder kan bare ét eller andet.

Må I nyde 2. påskedag. Vi har ingen planer, men skal i hvert fald ud og nyde solens dejlige stråler. Vi går en begivenhedsrig uge i møde med farvel og goddag til mumistuen og opstart i SFO. Det er stadigvæk ikke helt gået op for mig!

-Sebrina

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

myselfie til vores bryllup