musekjole til 35 kroner inkl. fragt

Nemme børnelege #3

DSC_0009 (1)DSC_0011 (1)DSC_0021DSC_0008 (1)DSC_0017

Indlægget indeholder et affiliatelink til lirumlarumleg.dk og sundleg.dk

Alvin har den fineste gåbil, som han fik i dåbsgave. Sådan en gåbil vi tænker skal blive i familien fordi den er så fin. Men det betyder bestemt ikke, at den ikke bliver brugt, for den er tilmed i god kvalitet, og det er også noget tamt at have baby/børnelegetøj som ikke må blive brugt. Nå men der bliver kørt meget på bilen, og forleden kørte vi race herhjemme – inkl. undertegnede – naturligvis ;-). Og der blev taget tid og det hele. Og heppet. Børnene elsker også at se Ramasjangræs (hedder det mon det?), så tror det gjorde det hele lidt sjovere. Vi lavede en hurtig bane, og så var der familiedyst herhjemme. Faktisk utroligt sjovt, og en nem leg som ikke kræver mere end en gåbil og et stopur. Alvins gule gåbil kan erhverves her for 999,95,- her og i den fineste kobberversion for 899,- her.

-Sebrina

børnelege #1, børnelege #2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

musekjole til 35 kroner inkl. fragt