initial ringe

Påskeglimt

DSC_0063 DSC_0065 DSC_0066 DSC_0071 DSC_0081

troede egentlig at kameraet havde været mere fremme her i påsken. Eller det har det jo også – bare via mobilen. Men her er lige hurtige glimt fra vores påske, som egentlig ikke var så påskeagtig, som den plejer. Og det var dejligt. Dog havde påskeharen (aka farmor) været forbi haven med hele 21 små påskeæg til stor glæde. Det har virkelig været rart bare at kunne holde fri og gøre hvad vi havde lyst til. Dvs. lange morgener og leg. Tvillingerne var også forbi til overnatning og elsker at være flue på væggen når de har godt gang i deres lege. Der er både fordele og ulemper ved at bo lidt trængt, for vi er tæt på børnene – og nogle gange for tæt. Jeg kan i hvert fald pludselig få FOR meget larm, og der mangler jeg nok lige en 1. sal eller en kælder jeg kan gemme mig i 😉

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

initial ringe