Bryllupsjakkesæt

Vi slowjuicer hver dag – ideer til opskrifter?

IMG_3544 [6330] IMG_3545 [6332] IMG_3550 [6334]

Indeholder affilliatelinks

Efter vi fik en slowjuicer i julegave har vi stort set hver dag lavet vores egen juice. Og jeg tør næsten ikke nævne det, men jeg har mod al forventning gået igennem vintersæsonen uden sygdom og forkølelse. Jeg tror nu mest mit bedre immunforsvar skyldes mine meget mere stabile arbejdstider, men jeg tror nu også på virkningen af c-vitamin ;-). Der er sket noget med de der juicemaskiner siden vores første maskine vi fik da vi flyttede sammen. Den larmede mere end den lavede juice, og skulle skilles ad i mange dele, og gulerødder, rødbeder og sådan kunne den altså slet ikke klare. Vores slowjuicer, som er fra Wilfa klarer det hele. Der findes dyrere modeller end den vi har, men jeg er svært imponeret over hvor effektiv vores Wilfa er, og hvor nem den er at rengøre. Vi juicer nærmest alt herhjemme, men vi voksne er særligt begejstrede for noget der er lidt stærkt/kradser lidt. Bladselleri giver faktisk en rigtig god smag, og overraskende meget juice. Ingefær er vi også glade for. Melon giver også en del juice. Og så har vi selvfølgelig altid æbler, appelsiner, citron og gulerødder på lager. Men vi eksperimenterer en del, og synes egentlig at det er en rigtig god og sund vane vi har fået os. Børnene synes også det er vældig interessant at juice, men drikker ikke lige så meget af det som vi voksne gør. De vil nu allerhelst stadig have smoothie!

Det er jo blevet ret in med de juicer, så har i en særlig juice der bare er favoritten, så smid da gerne en kommentar med yndlingsopskriften 🙂

Jeg ved ikke hvor vores Wilfa er købt, men ved at den kan købes hos Wupti for 949,- her. Og hvis man ikke har noget imod en hvid model, kan den købes for 528,- her (affilliate links)

-Sebrina 

2 kommentarer

 • Kathrine

  Arbejder på en kaffebar, hvor vi laver disse fem forskellige juicer:
  1: Æble, appelsin, gulerod og ingefær
  2: Ananas, jordbær, citron, gulerod og appelsin
  3: Ananas, jordbær, æble og grape
  4: Bladselleri, æbler, citron og gulerod
  5: Pære, æble, ingefær og fennikel
  De er ihvertfald alle super gode, dog er nummer 1 favoritten hos os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Appelsin er min yndlings. Haha. Måske med lidt ingefær hvis jeg er særligt modig den dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsjakkesæt