Vores mad i uge 15

Bryllupshår

Indlægget indeholder affiliatelinks 

mad6

Kjolen og skoene er i hus. Så jeg er lige så stille begyndt at gøre mig lidt flere tanker om, hvordan hår og makeup skal være til brylluppet. Og det er ikke lige mit speciale, men heldigvis skal jeg ikke stå for det selv, da hende her har fuldstændig tjek på det – og det er rart! Tænker at vi skal have et par “øvere” inden den store dag. Mit hår er godt langt, og det bliver det ved med at være. I hvert fald til brylluppet er overstået. Jeg prøver at passe godt på mit hår, faktisk bare gøre som jeg de sidste mange år har gjort. Kun vasket hår 1-2 gange om ugen. Ingen føn eller glattejern medmindre jeg skal i byen. Og så går jeg til frisøren ca. hver 3. måned hvor spidserne lige bliver klippet og så gør jeg noget dumt – får lavet striber i. Efter Alvin blev født trængte jeg bare til at se på andet end leverpostejen, men det gør mit hår mere tørt. Men jeg synes jeg har godt styr på det alligevel. Jeg har også fået øjnene op for alle de mange forskellige hårbørster der findes, og jeg bruger hele tre hårbørster nu. En med vildsvinehår som fordeler fedtet i håret, og den geniale “wet” brush som er genial til vådt og filtret hår, og seneste børste til samlingen er tangle teaseren, som særlig er genial til lige at bruge når håret er opsat. Og så bruger jeg naturligvis også lidt til at pleje og style mit hår.

frisure

Nå, men her er nogle af de frisure jeg har liket på Pinterest. Jeg tror nemlig at jeg skal have håret sat op, selvom jeg virkelig også synes det er smukt med noget løst hår og en blomsterkrans, men jeg er ikke sikker på at jeg ville føle mig veltilpas med en stor krans i håret…!? Er sådan en ikke lidt tung?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores mad i uge 15