marcipangris i flydende form

det gik jo godt!

Reklame i form af affiliatelinks til kitchen4kids.dk 

massage

jeg havde jo ret. Første dag i børnehaven (Alvin) og SFO’en (Aya) gik så godt. Alvin havde bare haft optur over det nye legetøj, den større legeplads, og snackmadkassen ;-). I børnehaven skal de nemlig have en “lille” snackmadpakke med til formiddag og eftermiddag, og børnehaven laver så frokost. Og Alvin er et madøre. Det har han altid været, så han havde siddet og hygget sig med sin madpakke, og naturligvis spist det hele på én gang. Nu havde han også en kort dag, men det bliver nok lidt en udfordring for ham i starten, at skulle gemme noget til om eftermiddagen, og vi har allerede indset at Spiderman madkassen ikke er stor nok, og han også må have en Sistema madkasse som sin søster. Ret vildt at de skal have samme størrelse madpakke med 😀 Aya skal jo nu have madpakke med til en hel dag, så nu prøver vi at få en ny rutine – at vi hver dag laver madpakke sammen efter aftensmad, så vi ikke skal stå og stresse med det lige inden sengetid, eller værre endnu – om morgenen. Jeg misunder lidt de mødre der nyder det der med at smøre madpakker – jeg var hellere end gerne fri, og ved vi har været så heldige, at vi har været forskånet for det i så mange år. Men nu er det slut, og det er vigtigt, at Aya især er med til at vælge, hvad der skal være i madpakken, altså ud fra hvad vi har “på lager”, så hun får spist i løbet af dagen. Så jeg har da fået bagt boller til fryseren, og har optur over at hende her har en blog om madpakker, som jeg blev bekendt med i sidste uge :-). Og nu kom det til at handle ret meget om madpakker, haha. Jeg er glad for at jeg er gået ned i tid her i april, så der er tid til indkøring… men også at få tillært mig gode madpakkeskills. Kan være at jeg bliver helt glad ved det der madpakkenoget.

Nå, men Aya havde også haft det fint i SFO, men vil også sige at det er godt at hun har sin bedste veninde. Men det havde i hvert fald været en god oplevelse i fredags, og nu var det kun et par timer hun var der, men det betyder bare så meget at den første tid går i hendes tempo og at hun har nogle at holde i hånd med. Hun har glædeligt snakket om SFO’en her i weekenden, og har glædet sig til at komme afsted igen i dag. Dog var der tårer på kinderne da vi kom til formiddag, fordi hun ikke kunne finde bedsteveninden, og at jeg afleverede. Så skal der ikke meget til før hun bliver ked af det og klamrer sig til mig. Heldigvis var bedsteveninden der, og så var der ikke nogen problemer. Så nu sidder jeg herhjemme og har et par timer for mig selv inden begge børn skal hentes. Vi tager det nemlig stille og roligt her i starten, og de får derfor begge korte dage. Jeg må indrømme at jeg altså godt kan forstå at det er overvældende at starte sådan et stort sted, hvor der ikke er “regler” og en fast struktur som i børnehaven, for det er noget Aya bestemt trives under. Det der med at nogen er ude – andre inde, og et større hus, en større legeplads, pædagoger hun ikke kender endnu er scary shit.  Men hun er sej, og i weekenden er det ligesom om hun lige blev et år ældre fra den ene dag til den anden. Lørdag morgen stod hun nemlig selv op, tændte for Ramasjang, hjalp Alvin ud ad sengen, og havde dækket bord til os. Imens Nicolai og jeg sov. En dag Nicolai og jeg har glædet os meget til, og vi var altså ikke forberedt på at det skulle være nu. Men det var FEDT! Og søndag sov vi alle til kl. 8. Så hvis det er sådan det er at have børnehavebarn og SFObarn, så er jeg KÆMPE fan. Eller det er jeg i forvejen. Jeg har ingen knude i maven over at tiden er slut med babyer – tværtimod. Og da Aya i går så også spurgte “vil du ikke have massage mor?”, så var jeg tæt på at græde af lykke 😉

-Sebrina

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

marcipangris i flydende form