vinter weekenden

Lige nu

IMG_3097 [74757]

 • er Nellie i løbetid. Og jeg tillægger hende en masse følelser hun garanteret ikke har. “Hun skammer sig”, ” hun er ked af det”, “hun har nok lidt murren”, “du skal tale pænt til hende”, “lad hende lige få lidt ro, hun er træt”. Nå, men udover det, så rocker hun løbetid, og vasker sig konstant, og derfor er der intet på gulv. Eller måske er det bare fordi her kronisk er beskidt, at vi ikke bemærker det..!? ;-).
 • er jeg pænt træt af at have negle der flækker konstant. Og tørre hænder. Det hænger nok ret godt sammen. Jeg går all in på fedtcreme nu. 9 neglerødder er lidt for meget nu, og slet ikke pænt.
 • tror jeg på at 30 timers arbejde om ugen er vejen frem. April måned har været rigtig god, hvis vi ser bort fra fra sne og slud.
 • glæder jeg mig til frokostaftale med veninde efterfulgt af Envii lagersalg. Jeg gruer måske en smule for det sidste. For jeg har lidt opgivet lagersalg, men når det er VIP så tør jeg godt 😉
 • Har jeg opdaget at Medina har den kjole, som ligesom er min nr. 2 kjole til brylluppet. Og hun rocker den ret godt. Men det kommer jeg naturligvis også til, så jeg dropper min første indskydelse om at droppe den kjole. Og regner med at den kjole bliver mange tusinde kroner værd senere hen!
 • skinner solen faktisk
 • glæder jeg mig til at fejre en sej sygeplejerske i morgen. Champagnefødselsdag klinger godt.
 • krydser jeg fingre for at Aya får en dejlig dag i SFO. Det har været lidt svært den seneste uge. Sådan med tårer og alt det der. Hate it.
 • har jeg stadigvæk mén efter en giga oppustet mave i aftes. Fordi frokosten lød på nudler og kage. Og aftensmad var pizza. Og havde arbejdet i 10 timer efterfulgt at to timers personalemøde, og jeg havde derfor ikke pruttet. Det var lettende at komme hjem sent i aftes ;-). I kender det godt, det der med at være steder, hvor man ikke kan lave en sniger. Det er ikke sjovt at holde på.
 • kom jeg i tanke om at jeg inden for en uge har set ud som billedet ovenover to gange. Kunne være jeg lige skulle komme tilbage på sporet. Det føles ikke så rart. Slet ikke de der oppustede tarme som for real mærkes som en 25 ugers intern baby.
 • overvejer jeg om jeg skulle tisse på en graviditetstest. Tænk nu hvis den der hormonspiral havde taget røven på mig.
 • tør jeg slet ikke tænke videre på det. For det ville være det mest tarvelige i verden. Det er slut med babyer. Vi har ikke lyst til dem, og vi vil rigtig gerne holde det bryllup der i september
 • er bryllupsinvitationerne vist kommet ud til alle. Det føles great!
 • skal jeg lette nummi og komme afsted
 • kan jeg ikke lette nummi for så vækker jeg Nellie som ser ud til at sove dejligt. “for hun er jo i løbetid”… ahem.
 • overvejer jeg om hundehvisker kunne være en karrierevej for mig?
 • har jeg lige googlet hundehvisker. De findes. Og det er åbenbart en karrierevej.

-Sebrina

2 kommentarer

 • Den hundehvisker vi har i Danmark er nemlig en, der gør det for karrieren og pengene, ja. Han er en tarvelig mand, som jeg aldrig i mit liv ville lade min hund i hænderne på. Når det så er sagt, så tror jeg, at jeg tillagde min hund de samme følelser den ene gang hun nåede at være i løbetid, før æggestokkene røg på pension – vi kender det jo fra os selv 😉 Og så skal man jo selvfølgelig altid tale pænt til både menneskekvinder og hundekvinder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Okay kender intet hundehviskere – andet end hvad google fandt til mig 😉 Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der tillægger min hund (mine) følelser ;-). Hvordan kan det være at din hund kun var i løbetid en gang?
   Kh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vinter weekenden