25% på ALT hos moodings.com

mor på 30t/ugentligt

momm

eller jeg er gået ned i tid på arbejdet her i april. Bare lige til en start for at se hvordan det fungerer. Indtil videre fungerer det godt ;-). Så jeg synes faktisk, at jeg er blevet lidt mere mor end tidligere. Altså… jeg har jo hele tiden været mor, men jeg er nok bare lidt mere den mor jeg virkelig godt kan lide at være i øjeblikket. Og hende Sebrina jeg rigtig godt kan lide og trives allerbedst sammen med. Pludselig kan vi få det hele til at løbe rundt, uden at jeg kapitulerer på sofaen kl. 20.30, og morgenerne er sjovt nok uden de store konflikter i øjeblikket. Altså vi har stadig konflikter. Sådan skal det bare være med børn i den alder vi har, men om det er tilfældigt at Nicolai og jeg er blevet bedre til at “løse dem” eller rumme dem hænger i hvert fald sammen med to stks forældre som er lidt mere i balance. Det behøver ikke de store videnskabelige undersøgelser eller refleksioner til at drage den konklusion. Det føles godt i maven. Nu må vi se hvordan det kommer til at se ud på diverse bankkonti ;-). Andre der bevidst har valgt at gå ned i tid for at få hverdagen med børn til at fungere bedre?

-Sebrina

7 kommentarer

  • Det lyder dejligt for jer, at der er kommet mere ro på! Hav en fantastisk onsdag 🙂
    http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Mange tak Marie! Og rigtig god onsdag til dig også 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Hvor lyder det dejligt! Jeg er på barsel med nr2 lige nu, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan nå at arbejde og samtidig have 2 børn 🙂 (for ikke at sige hund – det har vi nemlig også!). Planen hos os er, at en af os er på deltid, al den tid børnene er små. Vi har sat os på en måde, så det kan lade sig gøre økonomisk, for det føles vigtigere lige nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Det er nemlig vigtigere, og det er dejligt for jer at I kan gøre det sådan. Det er sådan en dyrbar og nok også sårbar tid at have små børn, og jeg tror virkelig det er det rigtige for os. Sådan føles det i hvert fald lige nu.
      Vh Sebrina

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Der er altså noget om snakken, når der snakkes om at 30 timer om ugen kunne løse mange ting i hverdagen for småbørnsfamilier især. Min store drøm er, når jeg engang finder mit ståsted på arbejdsmarkedet, at kunne få det til at løbe rundt økonomisk med 32 timer. Lige nu bor jeg i Amsterdam og arbejder 39 timer om ugen – det er noget af en forskel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Puha det lyder hårdt! Og jeg tror helt bestemt at det kan løse mange ting hos småbørnsfamilier, for jeg tror ikke behovet er der på samme måde når båded Aya og Alvin går i skole, men lige nu – helt sikkert. Jeg er blevet anbefalet det af så mange sygeplejekollegaer som har fortrudt de ikke prioriterede sådan, eller måske ikke havde muligheden, og nu har vi muligheden og prøver det, og indtil videre er jeg all in på nedsat tid.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg er på 31 timer også kun siden denne måned. Menn det er klart noget jeg vil fortsætte med.

    Jeg var jobsøgende i et halvt år i efteråret og deltid stilligen havde 5-8 gange så mange ansøgere som fuldtidsjobbene. Det er ret tankevækkende. Det er så virkelig hellet ikke ret mage opslåede stillinger indenfor min branche som humanist som er på deltid medmindre det er en ngo som ønsker du arbejder fuldtid men kun betaler dig for 25-30 timer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på ALT hos moodings.com