Vores St. Bededag

Seje iPhone covers til 20 kroner

Indlægget indeholder affiliatelink til AliExpress

2016-04-26 (3)

Langt om længe har jeg fundet og bestilt et cover til min iPhone 6. Jeg har det bedst med at der lige er en form for beskyttelse, for ja… jeg er ikke aaaaaalt for god til at passe godt på min telefon. Igen er det AliExpress, som kunne byde ind med de mest attraktive covers (og priser!), da jeg lige omkring iPhone covers virkelig er nærrig, og ikke har mod på at bruge meget mere end 50 kroner på sådan et cover. Der behøver nemlig ikke at stå kenzo på 😉

Disse transparante covers er lige mig, og nu håber jeg at det passer og er brugbart.

20 kroner inkl. fragt kan sådan et sejt cover klikkes hjem til lige her

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores St. Bededag