lidt fra weekenden

Vi er lidt vilde med Århus

Inden vi fik børn havde Nicolai og jeg nogle ture til Århus. Nicolai havde et godt studiejob hos Atea, og hvis det passede med at jeg havde fri fra studie, så hændte det ofte at jeg kørte med, når han skulle arbejde derovre, og så kunne vi gå rundt i byen. Nicolai kunne nemlig også gå med, for han skulle sætte nogle udstillinger op om morgenen… vente nogle timer for så at tage det ned igen. Og så kørte vi hjem sent om eftermiddagen. Siden da har Nicolai været mange gange i Århus for at arbejde, og jeg har også været der ret så mange gange. Men husker særligt én af turene. For der købte jeg en graviditetstest i Netto, tissede på den ude på Sunset blv.’s (tror jeg det var – eller Subway, jeg bytter altid rundt på de to) og der kom to meget tydelige streger. Det var så Aya. Et par dage forinden havde jeg også tisset på en pind, dog også positiv, men svag. Og det havde jeg jo prøvet før, og som endte med en ret voldsom blødning en uge senere, og ingen baby. Men da de to streger med det samme kom frem, og jeg aftenen forinden havde mistet min morfar, så var jeg sikker. Jeg var gravid og den var god nok. Det skulle nok blive til en ægte baby. Siden da har Aya også været med. Som helt lille nyfødt, kun lige to uger gammel, og Alvin har også været med. Både som intern og ekstern baby ;-).

Jeg har dog aldrig overnattet i Århus, så da min kalender pludselig bød på en masse sammenhængende fridage, og det faktum at det er længe siden Nicolai og jeg har været afsted uden børn, fik vi i samarbejde med mormor og morfar arrangeret, at jeg igen kunne komme med til Århus. Nicolai er i hvert fald i Århus en gang i måneden, og oftest i et par dage. Så vi valgte at betale for en overnatning for mig, og så kunne vi få noget kærestetid. Og selvom jeg skulle op kl. 5.45 i morges for at nå færge og alt det der, så har det været en fantastisk dag. Jeg har dog frosset noget – havde forestillet mig solskin og lidt flere varmegrader, men jeg har kunne shoppe lidt for mig selv, for så at nå et par timer i byen med Nicolai også. Og fandme om det ikke endte med at vi på cirka fem minutter fik bestilt vielsesringe. En proces vi har været igang med længe, og så gik jeg i dag forbi en guldsmed og så nogle ringe, og foreslog at vi lige skulle nå forbi sammen. Og jep. Dér var de. Helt perfekte vielsesringe. Det må næsten have været den hurtigste handel guldsmeden har oplevet. Altså der er lige lidt leveringstid, som er overraskende kort, men bare dét at vi har fundet ringene, prøvet dem og bestilt er så skønt. Og at vi slet ikke var i tvivl. Så nu bidrager Århus endnu endnu engang til vores kærlighedshistorie 🙂 Aftensmaden blev iøvrigt indtaget på OliNico og efterfulgt af smækker vild cocktail på St. Pauls Apothek. Og nu ligger jeg under den bløde dyne på Scandic og godter mig. Der er Champions League i fjernsynet og i morgen har jeg endnu en dag i Århus inden vi drager friske hjem og henter vores savnede børn, som hygger sig max hos mormor og morfar. Det hele er lige skønt med skønt på i øjeblikket. Og jeg er vild med det. Og Århus.

-Sebrina

2 kommentarer

 • Amalie

  Hvor lyder det bare skønt! Ringene skulle vel aldrig være fra ToForm i Vestergade? Jeg har ofte gået forbi og sukket over de smukke (enkle) vielsesringe. Og jeg er ikke engang i nærheden af at skulle giftes, haha..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Hej Amalie. Det er de ikke. Kender ikke til toForm i vestergade – men har lige tjekket hjemmesiden ud, og der er nogle virkelig fine smykker, så det kan jeg godt forstå at du sukker over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt fra weekenden