Seje iPhone covers til 20 kroner

vinter weekenden

Indlægget indeholder affiliatelink til sejleg.dk

week week2(2) week3 week4

Jeg ved udmærket godt at der intet er at gøre ved det her vejr. Men seriøst… flere dage med slud og et termometer i bilen der siger 3 grader og et advarselstegn om glatte veje. Det gider jeg ikke mere.

Nå, bare lige lidt fra weekenden. Det startede rigtig godt med en skøn St. Bededag. Lørdag var så sådan lidt en ‘blah’ dag. Både Nicolai og jeg var lidt dvaske og ugidelige i det. Jeg havde endda startet dagen med bodycombat, som giver en masse energi, men lige i lørdags var vi bare i humør til sofa og fjernsyn – og ikke for mange børn rendende. Når vi har sådanne dage, så plejer vi faktisk at tage lidt ud i håb om at få lidt mere energi og ikke gå rundt og blive endnu mere trætte og irritable, men det gjorde vi ikke. Sumpede i sofaen med blød morgenkåbe, og sad alle og nørdede med iPads, computere og telefoner. Så er vi aldrig helt rigtigt så stolte af vores forældreevner på sådanne dage. Aya kunne dog fordybe sig med loomies, og fik kreeret lidt. Vi blev enige om at droppe at lave aftensmad og spise på den lokale nye café, og det hjalp på humør og energien. Vi har manglet en almindelig café her i Solrød, og den er så endelig kommet, og vi måtte også stå i kø for at få bord og der var proppet med mennesker, så tror allerede det kører fint for den café. Vi har ellers fint med spisesteder her i Solrød, men sådan en større almindelig café, hvor man lige sætter sig og får en kaffe og sådan, har virkelig været savnet. Så det er fedt! I det hele taget bliver der bygget rigtig meget her i øjeblikket, og der skulle gerne komme et supermarked kun nogle minutters gang herfra, og det glæder jeg mig til. Bare lige til de dage, hvor vi er løbet tør for mælk, så er det rart at bilen ikke skal startes… Vi har nemlig lige 1 km til centret, og selvom det lyder af lidt, så er det langt nok væk til at vi for det meste snupper bilen. Men jeg undskylder det lidt med vejret i øjeblikket… 😉

Søndag startede allerede med mere energi. Nicolai fik også lavet en god juice godt med ingefær i, hehe. Senere fejrede vi Oldefar stille og roligt med lækre hjemmebagte jordbærtærter, kakao, kaffe og bare hyggeligt selskab. Vi kunne på et tidspunkt endda lige nyde solen ude på terrassen! åh, hvor bliver det altså dejligt at kunne sidde lidt mere udenfor. Jeg sætter min lid til at det bliver den kommende weekend!

Nå, men ellers fik vi næsten set hele første sæson af Game of Thrones henover weekenden, så ja, vi er kommet lidt for sent i seng, for vi ser den først når børnene er blevet puttet 😀

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seje iPhone covers til 20 kroner