Vores vielsesringe matcher ikke

Vores mad i uge 15

madplan15

Hmmm… en lidt snasket uge måske 😉

mandag stod den på porchettaburger. Der var rester fra søndag, så jeg bagte nogle sandwichboller (på gefühl), og så blev der serveret sammen med rødkål og lidt snask til. Ret nemt.

tirsdag var Nicolai og jeg i Århus. Vi spiste hurtigt, lækkert og billigt på OliNico. Jeg fik fish’n’ chips og Nicolai moules frites. Kan virkelig anbefales! Børnene spiste hos mormor og morfar.

onsdag kørte vi jo hjem sen eftermiddag, så det blev til en sandwich på farten. Børnene spiste igen hos mormor og morfar 😉

torsdag stod den på citronstegt kyllingebryst med ovnkartofler og broccolisalat. En rigtig fin opskrift fra Retnemt.dk.

fredag lavede Nicolai kylling i karry. Og glemte billeder. Kylling og boller i karry er en hitter herhjemme! Og også nemt og hurtigt at lave.

lørdag var i Zoo meget af dagen, og ret trætte da vi kom hjem sent eftermiddag. Samtidig havde vi fået rigeligt at spise i løbet af dagen, så vi gad ikke at starte op i kødgryderne og derfor blev det til rugbrødsmadder. Det hitter faktisk også hos børnene.

søndag blev der stegt pøller på grillen, for nu havde Nicolai endelig fået købt gas til grillen. Og hertil pølsebrød og snask. Faktisk intet grønt. Virkelig ikke til den sunde ende. Men det smagte godt! Normalt ville der var gnavegrønt til sådan et måltid, men jeg var optaget af at snakke med Camilla som var på besøg, og Nicolai var bare fokuseret på at få stegt de store grillpølser han nærmest havde glædet sig til hele ugen, så der var ikke lige grøntsager i hans tanker 😉 Så vi var sådan “fuck it”.

-Sebrina

2 kommentarer

 • Louise

  Elsker inspiration til madplan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Skønt. Vil virkelig prøve at huske de madindlæg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores vielsesringe matcher ikke