Lad os spille UNO :-)

Weekenden

zoo1

Yay! Hvilken weekend vi har haft! Fredag som vi kender den. Fredagsslikket blev skiftet ud med vandmelon uden problemer. Da jeg kom hjem fra arbejde sov begge børn allerede. Klokken var da også over 20, men som tidligere nævnt, så har vi “døjet” lidt med en sugarhigh Alvin fredag aften, og det var jo så ikke tilfældet i fredags.

DSC_0026

Lørdag formiddag skulle vi i Zoo for at fejre kusine Maries 3 års fødselsdag. Her havde min bror og svigerinde medbragt pølser, kage, snacks og kaffe og vi havde en super hyggelig dag derinde. Hele fem timer var vi i Zoo, og vi havde alle en skøn skøn dag, og var alle ret færdige da vi kom hjem. Jeg må dog lige sige at nu må det snart godt blive sådan rigtigt forår. Temperaturen må da godt snige sig op over de 10 grader, tak. Men det skulle vist også komme i denne uge…

zoo2

DSC_0044

Bjørneunger. Intet andet end cute. Dem stod vi ret længe og beundrede. Vi var egentlig ret heldige, for der var ikke så mange i Zoo i lørdags, så det var til at komme til, og legepladserne var heller ikke proppede. Så det gælder om at tage i Zoo når det er lidt koldt i vejret 😉

Søndag vågnede jeg kl. 8 og kunne ikke helt forstå at alle andre stadigvæk sov. Nicolai vågnede lige efter og sagde med det samme “nej du mener vel kl. 7?”. Nope. Aya snorkede ved siden af, men vi stod op, for jeg skulle møde på arbejde kl. 10. Børnene vågnede hurtigt derefter, og var så friske og glade. Det er så dejligt når alle er veludhvilede om morgenen. Det er et godt udgangspunkt at starte en søndag med.

Imens jeg var på arbejde fik Nicolai klaret årets første tur med plæneklipperen, støvsugning og en tur i Silvan for at hente gas til grillen og børnene havde nået at lege, og så kom Faster Camilla lige efter middag. Jeg handlede ind på vejen hjem fra arbejde, og kom hjem til glade børn. De elsker deres faster, som sad og spillede vendespil med Aya. Så blev der ellers stegt pølser og børnene kom derefter i bad og så var det jo næsten sengetid derefter. Camilla blev kørt til stationen, og derefter gik jeg en tur med Nellie – igen i blæst og kulde!?

we

Nicolai skulle lige ordne lidt arbejde, og jeg sad og muggede over, at der ikke blev sendt noget godt i fjernsynet sådan en søndag aften. Vi overvejer seriøst at opsige vores tv abonnement helt, da vi næsten kun ser DR programmer, TV2 og Netflix og tænker at vi kan finde på en bedre løsning. Nå, men fik da lige kigget lidt på vores bryllupsliste, og er godt tilfredse med, hvor meget vi har kunne krydse af her i april. Invitationerne skulle meget gerne komme i dag, så de kan blive sendt ud i løbet af ugen. Jeg tør ikke engang gå i bad i frygt for at fragtmanden kommer lige imens jeg står under bruseren. Stort dilemma 😉

-Sebrina

 

4 kommentarer

 • Caja

  Hvor er Alvins jakke fra? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi har opsagt tv, og bruger kun netflix – det er vi SÅ glade for! Nu ser vi kun det tv som vi gider, og ikke alt mulig tilfældigt der stjæler vores tid. PLUS vi er fri for reklamer! Go for it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Vi blev hooked på DR1’s nye søndagsserie Natportieren i går (instrueret af Susanne Bier). Den kan jeg altså godt anbefale at catche up på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Vi har nu set TV over nettet i et år og vi savner det virkelig sjældent (Champions league finale eller lignende). Vi har en chromecaster og abonnement til tv2. Det er nemt og fungerer upåklageligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os spille UNO :-)