det spiste vi i sidste uge

Alvins ønsker

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

PicMonkey Collage

På fredag fylder den dejligste dreng tre år! Og nu har vi spurgt ham flere gange om, hvad han ønsker sig, og svaret er “et sværd!”. Og det er så dét. Han har to sværd i forvejen, og det ville måske være lidt overkill (høhø), hvis alle gav ham sværd i gave. Så vi har hjulpet ham lidt med de gaver. Det bliver sådan, at han deler ud i børnehaven på hans rigtige fødselsdag om fredagen. Han vil gerne dele flødeboller ud, og det passer os glimerende :-D. Lørdag formiddag kommer den tætteste familie så og fejrer ham, og det kunne være så rart, hvis vejret var til at vi kunne gå en tur ned til stranden eller skoven. Men det er jo ikke helt til at vide.

Alvin tre år ønsker sig (jeg har lige spurgt om han ønskede sig noget på ovenstående collage, og pegede på det hele)

 • adidas spiderman t-shirt. Hvis der skal være spiderman på tøjet, så synes jeg, at det er en god måde at gøre det på. Og i Alvins optik må spiderman meget gerne være på tøjet. Spiderman er meget bedre end Hello Kitty iøvrigt! Jeg har det nemlig stramt med tegneserieprint på børnetøj, men har også erfaret, at man har et standpunkt til man tager et nyt. Aya har da adskillige eksempler på det i sin garderobe
 • fodboldsko. Bemærk at det ikke er fodboldstøvler, for tror ikke han ville kunne styre det. Fodboldstøvler ude på det flisebelagte fællesareal, er ikke en god kombi! Kunne i hvert fald allerede se en masse fald og hudafskrabninger for mig. Altså det har og får han jo i forvejen, men hvis han kan spises af med lidt mindre dutter, så gør vi det.
 • mini rodini kasket. Fordi han faktisk er glad for at gå med kasket. Og den der er jo bare sej. Det er lækkert at han er glad for kasket, nu hvor det også snart er sommer. Og så er det jo bare lidt street også 😉
 • Nova Star solbriller. Lidt ligesom med kasketten. Han er også glad for solbriller, og går ikke sådan og piller dem af.
 • vandpistoler. Pistoler og vand. Det behøver ikke nogen forklaring!
 • KidKraft bådseng. Har skrevet om denne seng før. Og han skal virkelig i en større seng. Og den der båd ville bare passe godt på hans værelse. Synes hans mor i hvert fald.
 • boxershorts. Fordi det altid er godt at have rigeligt med boxershorts. Særligt fordi bleen uden tvivl skal af til sommer. Og der vil jo komme uheld, og så er det rart at have et godt lager, for jeg smider konsekvent lorteunderbukser ud i skralderen. At tage sådan en blå skraldepose med hjem fra garderoben i børnehaven er på hadelisten.
 • løbehjul. Og det har mormor og morfar købt, har jeg fået at vide i dag. Med beskyttere und alles. Så det er super. Man kan ikke bo her i provinsen uden et løbehjul 😉
 •  Spiderman siddepude. Okay det er ikke det største ønske, men det kunne være rart at have liggende! Der er situationer, hvor vi kun har en stol i bilen, og så er det rart at kunne bruge den pude bare lige over til børnehaven. Og så er der Spiderman på.
 • ninjassæt. Eller bare noget andet med sværd. Mormor og morfar har købt et lyssværd af en slags. Alle sværd hitter i bund og grund.
 • vandpumpe til vandballoner. Det er da smart. Måske vi kan være så heldige at vi forældre så ikke behøver at stå ved vandhanen og fylde vandballoner op. Den ser i hvert fald smart ud!
 • foldbar fodboldmål så de kan komme med på stranden f.eks! Og ikke vil stå kronisk i haven (kommer de nok til alligevel).

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det spiste vi i sidste uge