Fødselsdagsglimt

madplan uge 20

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME FOR KNORR

PicMonkey Collage

Hey, jeg er ude i god tid med sidste uges madplan. Det er da god stil 😀

Mandag: Stuvet makaronni med kødkrymmel. Råkost hertil. Faktisk blandt yndlingsretterne herhjemme. Det lyder måske ikke lækkert, men det er det! Opskriften har jeg forresten delt her.

Tirsdag: Det samme som mandag ;-). Så fantastisk nemt.

Onsdag: Panerede svinekoteletter, glaserede rødlæg, salat og bådkartofler til. Fik ikke taget billede. Jeg kommer altid sent hjem fra arbejde onsdag, så det hænder, at der bare bliver skovlet ind med det samme, og Nicolai havde heller ikke givet det en tanke. Også for dårligt, at det ikke bare er første tanke, når han har haft travlt med at hente børn, lave mad i ulvetimen og servere mad for sultne børn 😉

Torsdag: Pasta og kylling i hvid sovs. Toppet med stegte champignoner og soltørrede tomater, friske forårsløg og basilikum. Lækkert og hurtigt at lave.

Fredag: Alvins fødselsdag. Så der blev grillet lidt forskellige pølser og brød!

Lørdag: Blev det igen til enchiladas. Eller madpandekager, som vi kalder det herhjemme.

Søndag: Det samme for søndag. Vi havde en del salat tilbage i køleskabet og noget af kyllingen fra lørdag. Så vi åbnede bare en dåse tun også, og så var der madpandekager igen. Ude på terrassen i varme og solskin. Åh så godt!

-Sebrina

 

2 kommentarer

  • Nanna

    Haha, kødkrymmel – det er virkelig det skøreste(og ikke så lækre) ord jeg har hørt længe :’D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Haha det var også en venindes reaktion, da hun hørte det! For mig er det helt normalt, for det sagde vi altid hjemme hos os. Men okay, det er måske lidt sært! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsglimt